"Βομβαρδισμένος" ο συνδετήριος Πύργου - Τριπόλεως και Πύργου - Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

"Βομβαρδισμένος" ο συνδετήριος Πύργου - Τριπόλεως και Πύργου - Κυπαρισσίας

Μια επιεικώς απαράδεκτη εικόνα παρουσιάζει η συνδετήρια οδός που ενώνει τις δύο εθνικές οδούς που ξεκινούν από τον Πύργο, την Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας με την Ε.Ο. Πύργου – Τριπόλεως. Το συγκεκριμένο τμήμα απόστασης τριών χιλιομέτρων είναι κυριολεκτικά βομβαρδισμένος δρόμος, αφού οι οδηγοί επιδίδονται σε σλάλομ για να μπορέσουν να φτάσουν από τη μια άκρη στην άλλη.
 Ο συγκεκριμένος δρόμος έχει αποτελέσει πάρα πολλές φορές αιτία ρεπορτάζ στον τοπικό Τύπο. Αποτελεί κυρίως για τους επαγγελματίες οδηγούς βαρέων οχημάτων μια επιλογή – λύση για να συνεχίσουν το ταξίδι τους από Κυπαρισσία προς Πάτρα ή αντίστροφα, περνώντας από τη μια εθνική οδό στην άλλη. Αποτελεί το μοναδικό δρόμο, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ιδιαιτέρως μεγάλα οχήματα όπως οι νταλίκες, για να μην περάσουν μέσα από την πόλη του Πύργου και εγκλωβιστούν λόγω στενότητας, δημιουργώντας παράλληλα μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα. Από την άλλη θα πρέπει να αναφέρουμε πως ο συγκεκριμένος δρόμος χρησιμοποιείται και από οχήματα εκτάκτου ανάγκης, όπως ασθενοφόρα, πυροσβεστικά και περιπολικά, καθώς και οι τρεις οι υπηρεσίες βρίσκονται πλησίον της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, συνέχεια της οποίας αποτελεί η Πύργου – Τριπόλεως και όταν ξεκινούν για να επέμβουν σε συμβάντα που υπάρχουν στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας επιβάλλεται να περάσουν από το συγκεκριμένο δρόμο για να φτάσουν ταχύτατα στον προορισμό τους.
Ο δρόμος διοικητικά ανήκει στην ευθύνη της Περιφέρειας και της ΔΕΣΕ Πατρών, όμως εδώ και πάρα πολύ καιρό και παρά τις οχλήσεις των αρμοδίων τοπικών φορέων και της Τροχαίας δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση, καμία κίνηση αποκατάσταση του οδοστρώματος. Κάτι που πρέπει να πούμε πως έχει γίνει πάρα πολλές φορές, όμως τα μπαλώματα, μικρά ή μεγάλα δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα. Αυτό έχει ως συνέπεια σε ένα σημείο να επουλώνεται μια λακκούβα και σε διπλανό να ανοίγει μια άλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages