Πρόεδρος των αναπτυξιακών Ελλάδος ο Περιφερειάρχης του Μοριά - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Πρόεδρος των αναπτυξιακών Ελλάδος ο Περιφερειάρχης του Μοριά

Την Πέμπτη 21/02/2013 και ώρα 19:00 μ.μ., στα Γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αναπτυξιακών Εταιρειών Ελλάδας με θέματα Ημερησίας Διάταξης τα κάτωθι: Έγκριση Επιχειρησιακού Σχεδίου Δράσης της HEL.A.D.A. Εκπροσώπηση της Ένωσης. Τακτοποίηση διοικητικών ζητημάτων (Λογιστική παρακολούθηση, στέγαση, νομική υποστήριξη, γραμματειακή υποστήριξη κ.λπ.).
Σύσταση Επιτροπών σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Καταστατικό. Επικαιροποίηση Κανονισμού – Κώδικα Δεοντολογίας μεταξύ των Μελών της Ένωσης. Διάφορα. Η Ελληνική Ένωση Αναπτυξιακών Εταιρειών (HEL.A.D.A.) ξεκινά μία νέα προσπάθεια ενίσχυσης του ρόλου της και διαμέσου αυτού, υποστήριξης της Περιφερειακής και Τοπικής ανάπτυξης από τα μέλη της. Προς το σκοπό αυτό στις 14/12/2012 συνήλθε η Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.) των μελών της κατά την οποία, μεταξύ των άλλων, αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) το οποίο συνήλθε κατόπιν σε Σώμα και προχώρησε στην κατανομή αρμοδιοτήτων. Στα πλαίσια της 1ης Συνεδρίασης του Δ.Σ. τα μέλη της καλούνται να χαράξουν την πολιτική και τη στρατηγική του, να προσδιορίσουν τις αναγκαίες ενέργειες και να περιγράψουν τον τρόπο υλοποίησής τους προκειμένου να συμβάλλουν στη διασφάλιση των συμφερόντων των Τοπικών Κοινωνιών και της Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages