ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΙΧΜΗΡΑ-ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΜΕ..ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΔΕΙΠΝΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΙΧΜΗΡΑ-ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΜΕ..ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΔΕΙΠΝΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ!

ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ
@ΚΑΛΗ εβδομάδα και χρόνια πολλά να έχετε. Με ότι ευχόμαστε για τις γιορτές που έρχονται παρότι η κοινωνία βλέπει την μεσαία τάξη να εξαφανίζεται, με το ερώτημα να παραμένει...
@ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: Με την συγκρότηση νέων με παλιό κουστούμι- ή άδειο να προτιμάται- πολιτικών σχημάτων οι πολίτες διαβλέπουν ότι οι σωτήρες τώρα πολλαπλασιάζονται. Αφού ο κ. Τσίπρας μας βγάλει στις αγορές με μεγάλο επιτόκιο, αφού θα τελειώσουν τα μνημόνια αλλά όχι τα μεσοπρόθεσμα, αφού μειώνεται η ανεργία αλλά με μεικτά 376 ευρώ σε 4ωρη εργασία, τότε γιατί να κάνουμε εκλογές;
@Αφού σώθηκαν οι τράπεζες με την ανακεφαλαιοποίηση, οι πολίτες όμως έγιναν πολύ φτωχότεροι, αφού σώθηκαν οι πολιτικοί με τις παραγραφές αδικημάτων αλλά οι πολίτες χάνουν τα σπίτια τους, τότε πόσες άλλες ερωτήσεις να κάνουμε; Μάλλον ο στίχος του Καζαντζίδη ταιριάζει γιατί "Αχ, πως σε καταντήσαν Ελλάδα σερβιτόρα, στα σκυλάδικα χορεύεις, ταυτότητα γυρεύεις..."
@ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2017: Είναι σήμερα κι έχει ενδιαφέρον. Μετά τις κόντρες σε περιφερειακό επίπεδο για το λιμάνι του Μαράθου. Ένα έργο που χρόνια πιπιλίστηκε ως καραμέλα, βρίσκει διέξοδο στα γραφεία της περιφέρειας Πελοποννήσου...Ο Δήμος θα υπογράψει προγραμματική σύμβαση και με το Λιμενικού ταμείο Μεσσηνίας..
@Αλλά περισσότερο για το έργο όταν θα υλοποιηθεί, οι κάτοικοι επιθυμούν να μάθουν πόσο στοίχισαν από παλιά οι μελέτες μέχρι να φτάσει σε μελετητική ωριμότητα. Δηλαδή αν οι μελέτες κόστισαν με τις επικαιροποιήσεις περισσότερο από το έργο...
@ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ:ΧΡΗΣΙΜΑ ευρήματα που δείχνουν την απουσία εμπιστοσύνης στους πολιτικούς με μια προσεκτική ματιά δείχνει η δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε από την εταιρία Kapa research.Η δημοσκόπηση είναι απλώς η ένδειξη και όχι η ξεκάθαρη τάση του εκλογικού σώματος.
Τα ευρήματα σε ότι αφορά τους Μεσσήνιους είναι πολύ ενδιαφέροντα σε ότι αφορά την πραγματική εικόνα στην κοινωνία είναι αποκαλυπτικά.
@ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΛΑΓΟΥΣ..
Στο ερώτημα ποιοι πολιτικοί αρχηγοί είναι πιο κοντά στην κοινωνία, φαίνεται ότι ο νυν αρχηγός της Ν.Δ. προηγείται με μικρό ποσοστό έναντι του σημερινού πρωθυπουργού δηλαδή με 19,5% έναντι 17,5%. Δηλαδή κανείς δεν τους εμπιστεύεται. Αυτό διότι η απάντηση « Ο κανένας», είναι ο ξεκάθαρος «νικητής», αγγίζοντας το 42%.
@Οι Μεσσήνιοι πιστεύουν σε ποσοστό 51% ότι η χώρα θα βγει από την κρίση αν και θα απαιτηθεί χρόνος για να τελεσφορήσουν οι προσπάθειες, ενώ το 49% δεν πιστεύει ότι τα προβλήματα θα λυθούν με την διεξαγωγή πρόωρων εκλογών. Τα κύρια προβλήματα σε ότι αφορά τα τρωτά της κοινωνίας αποτελούν: η ανεργία (47%), η ανέχεια- φτώχεια 40,5%, οι δομές υγείας και τα νοσοκομεία 31,5% και η διαφθορά στη δημόσια ζωή με 24,5%.
@ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΔΕΙΠΝΟΙ: Γιορτινές ημέρες είναι, οπότε δεν είναι κρυφό ότι πληθαίνουν οι ζυμώσεις με συζητήσεις για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στην Τριφυλία. Δεν είναι ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά περισσότερα τα..τραπεζώματα! Σε δύο από αυτά που αλίευσε η στήλη είχε..όντως παραμυθένια σημασία. Σε ένα άλλο ο μυστικός δείπνος σε στρογγυλό τραπέζι αποτέλεσε το ενδιαφέρον καθώς θα έρθουν εκπλήξεις. Έτσι λένε..
@Σε ένα δείπνο που πρώην αυτοδιοικητικός πλήρωσε το τραπέζι υπήρξε ταύτιση απόψεων, αποτυπώθηκε η εικόνα στο Δήμο αλλά κυρίως η παραδοχή ότι η κοινωνία αναζητεί νέα πρόσωπα. Γιατί όπως εκφράστηκε η Τριφυλία έχασε πληθυσμό, μειώθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι, οι δημότες στα κάγκελα κι από πάνω.. τους κόβουν το νερό!
@ΤΟ Μενού πάντως εκτός από ντόπια σαλάτα, είχε κοκκινιστό με Τριφυλιακό οίνο, κρασί ντόπιο και αρκετή διάθεση. Μάλιστα σε ένα από τα δείπνα ακούστηκαν ονόματα που μπορούν να αλλάξουν την πορεία του τόπου. Αλλά είναι νωρίς ακόμα...Γιατί μπορεί να δούμε σχήματα που ούτε καν ήξεραν ότι θα συνεργαστούν μεταξύ τους. Λέτε
@ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΥΣ: Πολλές οι εκδηλώσεις από συλλόγους, φορείς, τον εμπορικό κόσμο σε Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Γαργαλιάνοι, που πασχίζουν να σταθούν στο καταναλωτή. Ο Δήμος Τριφυλίας φρόντισε να διακοσμήσει τις 3 πόλεις με την αρωγή των φορέων, ενώ οι κοινωνικοί φορείς θα βοηθήσουν πάσχοντες συνανθρώπους μας...
@Ας είναι αυτά τα Χριστούγεννα λοιπόν η αφετηρία να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να αποτινάξουμε τον χειρότερο εαυτό μας και να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages