ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

ΣΗΡΙΑΛ έχει καταντήσει η εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης στην Κυπαρισσία που παραμένει σε αδράνεια από το 2009 καθώς έχει επικαιροποιηθεί αρκετές φορές από τότε.
Ο Δήμος Τριφυλίας πάντως υποστηρίζει σε ανάρτηση ότι το πρόβλημα θα επιλυθεί το 2018 μετά την προμήθεια του ανάλογου υλικού. Δηλαδή σήμανσης, κώνους και συναφή. Ιδού η ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα του Δημάρχου που αναφέρει ότι "Παραλαμβάνονται πινακίδες κ υλικό για την ρύθμιση της κυκλοφορίας απο το Δήμο Τριφυλίας .Η κυκλοφοριακή μελέτη για την Κυπαρισσία προχωράει πρός υλοποίηση που από το 2009 ήταν σε αδράνεια..."
Το υλικό τοποθετήθηκε σε τοποθεσία του Δήμου όπου η σχετική φωτογραφία και είναι θετικό ότι χειμωνιάτικα παραλήφθηκε το υλικό. Ελπίζουμε ότι μέχρι να εφαρμοστεί η κυκλοφοριακή μελέτη δεν θα χάσει την αξία του. Αλλά το ερώτημα που έχει εκφραστεί στο οικείο Δημοτικό συμβούλιο παραμένει. Οι πινακίδες, οι ταμπέλες σήμανσης που είχαν παραληφθεί ως το 2007 με απόφαση του τότε Δήμου Κυπαρισσίας, που βρίσκονται άραγε, πριν εφαρμοστεί η κυκλοφοριακή μελέτη που παρουσιάστηκε μάλιστα τότε στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages