ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΤΗΝ..ΩΡΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΤΗΝ..ΩΡΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ!

Φόβος, τρόμος και ανασφάλεια επικρατούν στην περιοχή από τα αυξανόμενα κρούσματα εγκληματικότητας Έχουν αποθρασυνθεί τελείως οι κακοποιοί που «χτυπάνε» στην Τριφυλία με συνέπεια να αυξάνει ακόμα περισσότερο το αίσθημα ανασφάλειας των κατοίκων της περιοχής. Τελευταίο συμβάν εγκληματικότητας, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Τοπική Κοινότητα Αρμενιών της Δ.Ε. Κυπαρισσίας. 
Άγνωστοι δράστες «μπουκάρισαν» σε σπίτι που διαμένουν ηλικιωμένοι, οι οποίοι εκείνη την ώρα κοιμούνταν. Οι δράστες δε δίστασαν να μπουν ακόμα και μέσα στο υπνοδωμάτιο που κοιμούνταν οι ιδιοκτήτες – οι οποίοι ευτυχώς δεν ξύπνησαν και ούτε και οι δράστες τους πείραξαν – και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και ηλεκτρονικές συσκευές (laptop, tablet και κινητό τηλέφωνο). Αργότερα το βράδυ ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ξύπνησε και έντρομος διαπίστωσε ότι είχε πέσει θύμα διάρρηξης. Αμέσως ειδοποίησε για το συμβάν το Α.Τ. Τριφυλίας. 
Το περιστατικό αυτό έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία των Αρμενιών και της Κυπαρισσίας, ενώ χθες που μαθεύτηκε στην περιοχή ο κόσμος εξέφραζε σε συζητήσεις του την ανησυχία και την αγωνία του από τα κρούσματα εγκληματικότητας.Στη φιλήσυχη τοπική κοινότητα Αρμενιών κάτοικοι αναρωτιούνταν τι ενδεχομένως θα είχε συμβεί εάν ξυπνούσαν οι ηλικιωμένοι την ώρα που ήταν μες στο υπνοδωμάτιό τους και το σπίτι τους οι κακοποιοί και, πραγματικά, έχουν περιέλθει σε απόγνωση από τα κρούσματα εγκληματικότητας στην περιοχή, ενώ αγωνιούν και ζουν καθημερινά με το φόβο για το επόμενο κρούσμα και θύμα. Φοβούνται για την περιουσία τους, τη ζωή των παιδιών τους και τη δική τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages