ΜΕ επιτυχία το 1ο ποδοσφαιρικό camp στην Κυπαρισσία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

ΜΕ επιτυχία το 1ο ποδοσφαιρικό camp στην Κυπαρισσία

Τα παιδιά και οι νέοι της Μεσσηνίας είχαν τη μοναδική δυνατότητα φέτος, να συμμετέχουν σε μια ποδοσφαιρική γιορτή, διάρκειας πέντε ημερών, που περιελάμβανε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασκήσεων για την ατομική βελτίωση και την τεχνική κάθε παίκτη, σε συνδυασμό με αγωνιστικές δράσεις, διατροφικές συμβουλές και αναμνηστικές εμφανίσεις για όλους τους συμμετέχοντες. 
Οι εκπαιδευτές της σχολής «Your football training», Γενναίος Καραχάλιος, Γιώργος Ζαχαρόπουλος, Δημήτρης Διαμάντης, αποτελούν ήδη το συνώνυμο της ατομικής προπόνησης στην Αθήνα και φαίνεται ότι, ήρθαν για να μείνουν! Νέοι άνθρωποι, με όρεξη για δουλειά και διάθεση για πειραματισμό και νέα πράγματα. Κάθε ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζεται ως ξεχωριστή περίπτωση, με σοβαρότητα, επαγγελματισμό και αυστηρά ατομική προσέγγιση, στοχεύοντας στην ανάπτυξη των ατομικών του χαρακτηριστικών και της ποδοσφαιρικής του ευφυΐας. 
Η πολυετής πείρα τους στο χώρο του ποδοσφαίρου και η επιμονή τους στην τελειότητα, αποτελούν αναμφίβολα εγγύηση ποιότητας για όσους αποφασίσαν να τους εμπιστευτούν φέτος το καλοκαίρι. Ολοκληρώθηκε λοιπόν με απόλυτη επιτυχία, από 23 έως 27 Ιουλίου, στο Δημοτικό γήπεδο Κυπαρισσίας το πρώτο ποδοσφαιρικό camp με πολλά παιδιά να δίνουν το παρών και να μαθαίνουν πολλά πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages