ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΟΔΟΣΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΟΔΟΣΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

ΤΕΘΗΚΕ σε εφαρμογή η κυκλοφοριακή ανάρτηση των οδοσημάτων σε κεντρικά σημεία της Κυπαρισσίας ένα μήνα πριν ολοκληρωθεί η θερινή περίοδος. Με την πρώτη ματιά υπάρχουν παράπονα από τους πολίτες δημιουργώντας αρκετά αρνητικά σημεία τα οποία εικάζεται ότι θα εξομαλυνθούν μετά από συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου ώστε οι διορθώσεις να σταλούν στην αποκεντρωμένη Περιφέρεια για να εφαρμοστούν στο άμεσο μέλλον.
Αρχικά έχουν τροποποιηθεί οι κατευθύνσεις σε αρκετούς δρόμους της πόλης σε παράλληλους δρόμους των κεντρικών οδών Ελ. Βενιζέλου και 25ης Μαρτίου, ενώ ορισμένα σήματα εξακολουθούν να δημιουργούν σύγχυση στους οδηγούς. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ωστόσο δημιουργείται με μποτιλιαρίσματα μεταξύ Ι.Χ., λεωφορείων και φορτηγών καθώς δεν υπάρχει πουθενά ενημέρωση των οδηγών, των επισκεπτών αλλά κυρίως πουθενά δεν έχει αναρτηθεί έστω ένας χάρτης κυκλοφορίας της πόλης με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ευτράπελα. 
ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Σε ορισμένους δρόμους όπως για παράδειγμα στην Αλ. Καλατζάκου με κατεύθυνση το Νοσοκομείο της πόλης, απαγορεύεται σε οδηγούς να στρίβουν στο χώρο στάθμευσης του ιδρύματος, στην οδό Λαμπροπούλου υπάρχει απαγορευτικό στο συγκρότημα των 2 Δημοτικών σχολείων όπου γονείς έρχονται την σχολική περίοδο να παραλάβουν τα παιδιά τους, ενώ στην περιοχή της πλατείας τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ στρίβουν δεξιά κάνοντας τον κύκλο. Μάλιστα ο δρόμος μπροστά από την Μητρόπολη σύμφωνα με τις πρώτες μελέτες είχε ειπωθεί ότι θα γινόταν πεζόδρομος. 
ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ;
Το θέμα είναι τι θα συμβεί αν κάποια στιγμή εφαρμοστούν οι προτάσεις για τα Ανοιχτά κέντρα Εμπορίου, με αναπλάσεις και πεζόδρομους οπότε μοιραία θα αναγκαστεί να παραγγελθεί νέα κυκλοφοριακή μελέτη! Αλλά ευτυχώς που η περίφημη κόντρα πλέον θεωρείται διπλής κατεύθυνσης αν δεν κάνουμε λάθος. Πληροφορίες πάντως λένε ότι το θέμα της μελέτης θα έρθει στα επόμενα 2 Δημοτικά συμβούλια ξανά. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages