ΠΑΟΛΑ: ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ (VIDEO) - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

ΠΑΟΛΑ: ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ (VIDEO)

ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ η Κυπαρισσία με την μεγάλη συναυλία στο Τρενοτεχνείο όπου η Πάολα έδωσε τον καλύτερο εαυτό της στην σκηνή, ενώ ο Δήμος Αναστασιάδης ξεσήκωσε με τις μελωδίες του το κοινό που ήρθε στο Τρενοτεχνείο του Νίκου Καλογερόπουλου.
Ο Δ. Αναστασιάδης ερμήνευσε επιτυχίες του από το καλοκαίρι του 2008 που κυκλοφόρησε το νέο του CD single με τίτλο "Δήμος Αναστασιάδης" και το μετέπειτα ολοκληρωμένο του album "3 Λάθη" το οποίο περιέχει 13 τραγούδια.  Ακούστηκαν κομμάτια επίσης από το album που κυκλοφόρησε το 2010 με τίτλο "Αντίθετη Τροχιά" με 10 μεγάλα τραγούδια. Τέλος ακούστηκαν επιτυχίες του από τν  Μάη του 2012 όπου έβγαλε και το τρίτο του album με τίτλο "Άλλος Εγώ" το οποίο περιέχει 11 τραγούδια.
ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΑ
Με την Πάολα τα είπαμε στο χώρο προετοιμασίας των καλλιτεχνών σε μια συνέντευξη που τα είπε όλα. Ιδιαίτερα συγκινημένη γιατί ήρθε πρώτη φορά στη Κυπαρισσία από την οποία πήρε όμορφες μνήμες στέλνοντας φιλιά στο κοινό της. Δήλωσε ότι "πάντα δίνω τον καλύτερο εαυτό του θυμίζοντας σαν ανταποκριτή σε πόλεμο" ενώ συμφώνησε ότι ο κόσμος έρχεται να δει τον καλλιτέχνη γιατί δεν μπορεί να πάει στην Αθήνα. 
Μιλώντας για την μουσική είπε ότι "όλοι μας προσπαθούμε να φτιάξουμε την διάθεση του κόσμου, η μουσική αποτελεί το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή μας αρκεί να την έχουμε στην καθημερινή μας πράξη" ενώ πρόσθεσε ότι εισπράττει μεγάλη αγάπη από τον κόσμο στην περιφέρεια, ενώ αφιέρωσε από την Κυπαρισσία όλα τα τραγούδια της στο κοινό, αποκαλύπτοντας αργότερα στο kyparissianews.com ότι έμεινε εντυπωσιασμένη από το κοινό και σκέφτεται να έρθει ξανά του χρόνου.
Γ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages