ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ-VIDEO - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ-VIDEO

ΕΥΡΕΙΑ σύσκεψη για το μείζον θέμα της αστυνόμευσης στα Φιλιατρά πραγματοποιήθηκε τόσο στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας όσο και στο Αστυνομικό τμήμα Τριφυλίας με πρωτοβουλία του Εμπορικού συλλόγου της πόλης, λόγω των κρουσμάτων παραβατικότητας στην περιοχή.
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας υποδέχθηκε εκπροσώπους του φορέα στο Δημαρχείο αναλύοντας την ξεκάθαρη πολιτική του Δήμου για την αστυνόμευση όπως έχει διατυπωθεί κατά καιρούς ζητώντας επαναφορά του Α.Τ. Φιλιατρών, πεζές περιπολίες και αύξηση της αστυνομικής δύναμης.
ΖΗΤΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΠΕΖΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Φιλιατρών κ. Διονύσιος Παπαγεωργίου τόνισε ότι "υπάρχει έντονο πρόβλημα αστυνόμευσης στην περιοχή, οι αλλοδαποί έχουν αυξηθεί με αποτέλεσμα στη κεντρική πλατεία το πρόβλημα να είναι ασφυκτικό, έχουμε ξυλοδαρμούς και παραβατικές συμπεριφορές". ΄
Πρόσθεσε ότι "ο Δήμαρχος άκουσε τους προβληματισμούς γνωρίζοντας την κατάσταση στη πόλη, μάλιστα επικοινώνησε με τον Αστυνομικού διευθυντή του Νομού ενώ έγινε δεύτερη σύσκεψη στο Α.Τ. Τριφυλίας για τα αιτήματα του συλλόγου".
Υπογράμμισε ότι "το λουκέτο στο αστυνομικό τμήμα επέφερε μεγαλύτερα προβλήματα από όσα περιμέναμε, πιστεύουμε ωστόσο να ακουστούν οι φωνές μας" για να δηλώσει ότι "οι αστυνομικές δυνάμεις δεν είναι στα Φιλιατρά παρά τις κλήσεις πολιτών καθώς δεν υπάρχουν περιπολικά και θεωρούμε ότι η εμφάνιση αστυνομικών είναι αποτρεπτική, ζητήσαμε έστω να υπάρχει πεζή περιπολία στην πλατεία από ένα αστυνομικό μήπως γίνει τίποτα". 
ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 
Κατέληξε λέγοντας ότι "έχουμε ληστείες, εμπρησμούς οχημάτων σε μια πόλη όπως τα Φιλιατρά που αποτελεί το μεγάλο κέντρο παραγωγικής δραστηριότητας της περιοχής και νομίζουμε ότι η περιοχή διεκδικεί το αυτονόητο για την ασφάλεια των πολιτών".
Στο Α.Τ. Κυπαρισσίας τα μέλη του συλλόγου μαζί με τον Δήμαρχο κ. Κατσίβελα και τον Αντιδήμαρχο κ. Γ. Μερκούρη υποδέχτηκε ο υποδιοικητής κ. Βασίλης Παρασκευόπουλος, όπου έγινε γόνιμη συζήτηση για το καυτό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή.
Γ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages