ΚΑΥΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

ΚΑΥΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΜΕ το καυτό θέμα της αποθήκευσης των δεματοποιημένων απορριμάτων θα ασχοληθεί το Δ.Σ. Κυπαρισσίας καθώς και με το ζήτημα της παύσης λειτουργίας του ΧΑΔΑ Κυπαρισσίας στην θεση Λυκοχώρος. Συγκεκριμένα ο Δήμος θα συμμορφωθεί με τις υποδείξεις της Ε.Ε. για οριστική παύση λειτουργίας του παράνομου σκουπιδότοπου καθώς πλέον έχιε εξευρεθεί ο χώρος στα Φιλιατρά για την λειτουργία και εγκατάσταση αρχικά του δεματοποιητή.
Ωστόσο εκρεμμεί το θέμα που αφορά την οριστικοποίηση του χώορυ απόθεσης καθώς αναμένονται κόντρες δεδομένου ότι η πλειοψηφία αναμένεται να προτείνει την αξιοποίηση του παλιού χω΄ρου στην τοποθεσία Μεταλλεία για την εναπόθρση κοντά στην περιοχή Μύλοι εγείροντας αντιδράσεις απο την πλευρά των κατοίκων. Αναλυτικά τα θέματα της συνεδρίασης είναι τα ακόλουθα:
1. Απόφαση παύσης ενεργών Χ.Α.Δ.Α., 2.Επιλογή θέσης εναπόθεσης μπαλοτοποιημένων απορριμμάτων, 3. 6η παράταση προθεσμίας εκτελέσεως του έργου «Κατασκευή υδατοδεξαμενών ύδρευσης» Δήμου Κυπαρισσίας, 4.Επί αιτήσεως Τασόπουλου Θεόδωρου του Γεωργίου για απαλλαγή από τα πρόστιμα ΤΑΠ και τελών φωτισμού, 5. Επί αιτήσεως Μπινίσκου Ιωάννας για διαγραφή ποσού από τους βεβαιωτικούς καταλόγους, 6.Επί αιτήσεως Σαρδέλη Χριστίνας του Γεωργίου για διαγραφή προστίμων ΤΑΠ, 7.Επί αιτήσεως Αντωνόπουλου Αντωνίου του Ευθυμίου για διαγραφή προστίμων. Έγκριση της με αριθ.8/2008 απόφασης του Δημοτικού Κοινωνικού Φορέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages