Βραβεύσεις επιτυχόντων ΑΕΙ- ΤΕΙ αλλά με ηχηρές απουσίες... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Βραβεύσεις επιτυχόντων ΑΕΙ- ΤΕΙ αλλά με ηχηρές απουσίες...

Τους επιτυχόντες των Λυκείων της πόλης που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση βράβευσε πρόσφατα ο Δήμος Κυπαρισσίας σε εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου στο ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ. Η φιλόξενη αίθουσα Πολλαπλών εκδηλώσεων δεν γέμισε δυστυχώς απο κόσμο αλλά ζεστάθηκε απο τους μαθητές , φίλους και ελάχιστους εκπαιδευτικούς που θα μπορούσαν να ήταν περισσότεροι. Ελάχιστη αποτίμηση όμως είχαμε και απο την πλευρά του Δ.Σ. καθώς στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η κα Βασιλοπούλου απο την πλειοψηφική παράταξη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σωτήρης Γιαννόπουλος και Θεώνη Αδαμοπούλου.
ΦΙΛΙΑΤΡΑ: Σε μια σεμνή και λιτή τελετή όμως και ο Δήμος Φιλιατρών βράβευσε τους νέους φοιτητές που πέρασαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ και κατάγονται από την πόλη μας.Στην τελετή εκτός του Δημάρχου Φιλιατρών Κου Άλκη Ξύγκα και του αντιδημάρχου Φιλιατρών Κου Χαράλαμπου Παγάνη και των δημοτικών συμβούλων, παρέστησαν ο Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομος, ο Νομάρχης Μεσσηνίας Κος Δημήτρης Δράκος, , ο Διευθυντής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κος Οικονομίδης, ο προϊστάμενος του Γραφείου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μεσσηνίας Κος Καλκαβούρας, ο Λυκειάρχης Φιλιατρων Κος Σταμάτης Γιαννακόπουλος, και εκπαιδευτικοί. Στους χαιρετισμούς τους ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών Κος Παγάνης είπε ότι η τελετή αυτή που γίνεται για 6η συνεχή χρονιά έχει σαν σκοπό της να τιμήσει τα παιδιά απο την πόλη μας που πέρασαν στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Προέβη σε αναλυτική αναφορά στα πρόσφατα θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν στην Αθήνα. Παραίνεσε τους νέους φοιτητές να ξεκινήσουν μια νέα πορεία οπλισμενοι με αξίες και αρχές απο την οικογένεια τους, να υπηρετήσουν αυτέ τις αξίες τοποθετώντας τον πήχη ψηλά να γίνουν κοινωνοί της μάθησης ως μόνιμο στοιχείο ζωής τους.

Η φωτό προέρχεται απο τα Φιλιατρά απο το filiatranews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages