Προειδοποιητική πανελλαδική πανιατρική απεργία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Προειδοποιητική πανελλαδική πανιατρική απεργία

Σε προειδοποιητική πανελλαδική απεργία προχωρούν απο χθές οι ιατροί της χώρας, με βασικό ζητούμενο την καταβολή των δεδουλευμένων από τον ΟΠΑΔ και τα άλλα Ταμεία, για την παροχή των υπηρεσιών τους στους ασφαλισμένους, καθώς και αιτήματα άλλης φύσης.
Συγκεκριμένα, τα αιτήματά τους στις 24ωρες πανελλαδικές απεργίες τους σήμερα Δευτέρα 15-12-2008 και την Πέμπτη 1-1-2009 με συνολική αναστολή των ατομικών συμβάσεων με τον ΟΠΑΔ είναι: Άμεση καταβολή των οφειλόμενων ποσών από τον ΟΠΑΔ προς τους συμβεβλημένους ιατρούς. Άμεση αναπροσαρμογή των επί 20ετία καθηλωμένων τιμών των εργαστηριακών και λοιπών πράξεων.
Απαγόρευση των εκβιαστικά ζητούμενων από ορισμένους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς Εκπτώσεων επί του κρατικού τιμολογίου. Άμεση μηχανογράφηση του ΟΠΑΔ και όλων των Ασφαλιστικών Οργανισμών. Νομοθέτηση της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας μεταξύ του (Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) και όλων των Ασφαλιστικών Ταμείων και Οργανισμών. (ΟΠΑΔ, ΟΑΕΕ, κ.λπ.), που αποτελεί πάγια διεκδίκηση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου. Πάγιο αίτημα του ΠΙΣ η αναπροσαρμογή του μισθολογίου των νοσοκομειακών ιατρών και κυρίως του βασικού μισθού αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages