Ενωτικό Προεδρείο στην Β ΕΛΜΕ Μεσσηνίας και δηλώσεις.. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Ενωτικό Προεδρείο στην Β ΕΛΜΕ Μεσσηνίας και δηλώσεις..

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ήταν για μια ακόμα χρονιά η εκλογή σημαντικών προσώπων απο το χώρο της εκπαίδευσης στο Δ.Σ. της Β ΕΛΜΕ Μεσσηνίας το οποίο μετά τις εκλογές της 4ης Δεκεμεβρίου εξέλεξε ομόφωνα το νέο Προεδρείο της Ενωσης καθώς αποτελεί την αρχή για ένα Διαπαραταξιακό Προεδρείου το οποίο σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ένωσης θα ειναι πιο αποτελεσματικό. Μάλιστα καταγράφεται οτι το νέο Δ.Σ. ειναι πιο αντιπροσωπευτικό και σαφώς πιο Δημοκρατικό.
Στη σύνθεση του Προεδρείου είναι οι ακόλουθοι: ως Πρόεδρος ο κ.Ζαχαρίας Κανελλόπουλος προερχόμενος απο την ΔΑΚΕ που έχει εκλεγεί επι σειρά ετών στο αξίωμα, Αντιπρόεδρος ο κ. Γιάννης Ρούσσης απο την ΔΑΚΕ, Γραμματέας η κα Ολγα Στεφανοπούλου απο την ΕΑΚ, ως Ταμίας ο καθηγητής κ. Σωτήρης Καρούμπαλης απο την ΔΑΚΕ, Οργανωτικός Γραμματέας θα ειναι ο Ιωάννης Σάκκουλας απο την ΠΑΣΚ, ενώ μέλη ορίστηκαν οι κ. Δημήτρης Πούλος απο την ΔΑΚΕ και ο Αναστάσιος Αριδάς απο την ΕΑΚ.
Ο Πρόεδρος της Β ΕΛΜΕ Μεσσηνίας κ. Ζαχαρίας Κανελλόπουλος σε αποκλειστικές δηλώσεις του στην εφημερίδα μας τονισε αναλυτικά: " Ενα μεγάλο ευχαριστώ, μ όλη μου την καρδιά, σε όλους τους συναδέλφους μου Καθηγητές και τις Καθηγήτριες της Β ΕΛΜΕ Μεσσηνίας και ιδίατερα σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, για άλλη μια φορά, και με ανέδειξαν Πρόεδρο' για να προσθέσει ότι "τους ευχαριστώ για την εμπστοσύνη τους και υπόσχομαι να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους, για ένα καλύτερο Ελληνικό Σχολείο, για μια αληθινή και ουσιαστική Παιδεία". Οι εκλογές διεξήχθησαν σημειωτέον με μεγάλη προσέλευση μελών και μέσα σε ένα όμορφο κλίμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages