Στην Τριφυλία για επισκέψεις ο Νομάρχης Μεσσηνίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

Στην Τριφυλία για επισκέψεις ο Νομάρχης Μεσσηνίας

Την περιοχή της Τριφυλίας επισκέφθηκε σήμερα Σάββατο 27/12 ο Νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος. Τηρώντας το πρόγραμμά του ο Νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος επισκέφθηκε στις 9:30 την λαϊκή αγορά Κυπαρισσίας ενώ αμέσως μετά στις 11:30 μετέβη στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου συναντήθηκε με την Διοίκηση του ιδρύματος και επισκέφθηκε τους χώρους νοσηλείας.
Εθιμοτυπική επίσκεψη στο ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών πραγματοποίησε σήμερα ο Νομάρχης Μεσσηνίας Κος Δημήτρης Δράκος συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Φιλιατρών Άλκη Ξύγκα, και τον αντιδήμαρχο Φιλιατρών Κο Χαράλαμπο Παγάνη.
Συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο του ΚΑΦΚΑ Κο Κώστα Δεμπεγιώτη, και ξεναγήθηκε στους χώρους του ιδρύματος.
Ο κος Δράκος έγινε αποδέκτης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ΚΑΦΑΚΑ τόσο απο την έλλειψη προσωπικού τόσο νοσηλευτικού όσο και διοικητικού, προβλήματα στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ιδρύματος και και του ζητήθηκε η προσωπική του παρέμβαση ώστε η Ελληνική πολιτεία να σκύψει πάνω στο πρόβλημα λειτουργίας του και να δώσει λύσεις.
Ο Νομάρχης Κος Δράκος είπε ότι χρειάζεται να γίνει ένας φάκελος με όλα τα απαραίτητα χαρτιά που χρειάζονται από ειδικούς όπως μηχανικούς, ειδικό σε θέματα υγείας κλπ και να ζητηθεί τόσο από την Νομαρχία όσο και από τον Δήμο η συνδρομή του Υπουργείου Υγείας και προσωπικά του Υπουργού Υγείας Κου Δημήτρη Αβραμόπουλου ή όποιου υπουργού θα είναι στην ηγεσία του Υπουργείου ώστε να πάρουν κονδύλια και να προχωρήσουν. Πληροφορίες για την επίσκεψη στα Φιλιατρά προέρχονται απο το filiatranews.

1 σχόλιο:

Harris Ag είπε...

Μπράβο φιλαράκι για την εντιμότητα σου να αναφέρεις ότι το ρεπορτάζ είναι από το Φιλιατρά News.
Ο φίλος έχει κάνει φοβερή δουλειά.
Είναι αυτό που λέμε ζωντανό ρεπορτάζ.

Pages