Συνάντηση του Πλ. Μαρλαφέκα με το προεδρείο του Παμμεσσηνιακού Συνδέσμου Πατρών - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Συνάντηση του Πλ. Μαρλαφέκα με το προεδρείο του Παμμεσσηνιακού Συνδέσμου Πατρών

Το πρωί της Τετάρτης 14 Νοεμβρίου 2012 το προεδρείο του Παμμεσσηνιακού Συνδέσμου Πατρών επισκέφθηκε στο γραφείο του τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαϊας Κο Μαρλαφέκα Πλάτων. Η συνάντηση διήρκεσε 30 λεπτά και έγινε σε πολύ καλό κλίμα.
 Ο Κος Μαρλαφέκας ενημερώθηκε από τα μέλη του ΔΣ και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την λειτουργία και τις δράσεις του συνδέσμου που εκπροσωπεί μία πολύ σημαντική και δραστήρια κοινότητα της πόλης καθώς και για τους στόχους των πενήντα πέντε ετών λειτουργίας του που είναι η σύσφιξη των εν Πάτραις Μεσσηνίων, η διατήρηση της συλλογικής μνήμης - ηθών - εθίμων και παραδόσεων των Μεσσηνίων αλλά και η προαγωγή των σχέσεων στον κοινωνικό περίγυρο της Αχαϊκής Πρωτεύουσας. Εν συνεχεία η συζήτηση επεκτάθηκε σε μεγάλο εύρος για το έργο του Επιμελητηρίου εν μέσω κρίσης , την μελέτη των προβλημάτων της τοπικής οικονομίας με σκοπό την συμπαράσταση κάθε ιδιωτικής πρωτοβουλίας, τις διάφορες επιτροπές τα συμβούλια κ.λ.π. Στο τέλος της συνάντησης ευχαρίστησε το προεδρείο του Συλλόγου για την επίσκεψη και την εποικοδομητική συζήτηση. Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κος Βοργιάς Κων/νος , ο Γενικός Γραμματέας Κος Πετρόπουλος Νικόλαος και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Κα Βάγγαλη Χριστίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages