Οικονομικά χάλια στην Ε.Α.Σ. και τα ποτάμια του Νομού στη 'ΦΩΝΗ' - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Οικονομικά χάλια στην Ε.Α.Σ. και τα ποτάμια του Νομού στη 'ΦΩΝΗ'

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ με τα οικονομικά της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας; Το δραματικό αυτό ερώτημα προβάλει στο πρώτο θέμα η σημερινή «ΦΩΝΗ» με δηλώσεις τόσο του αποκεφαλισθέντος διευθυντικού στελέχους Νίκου Σαρδέλη, όσο και του προέδρου του προσωρινού Δ.Σ. του Συνεταιρισμού που διαχειρίζεται την πρ. ΕΑΣ, Κώστα Κατσούλη. Στην πρώτη σελίδα της «Φ» διαβάζουμε ακόμη:
● ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ Σαμαρά για την «επόμενη μέρα» στο Υπουργικό Συμβούλιο και εντολή στους υπουργούς να «τρέξουν». Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν θα είναι πρωθυπουργός στου Μαξίμου, αλλά στα υπουργεία.
● ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη Filoxenia 2012.
● ΣΕ ΚΑΛΗ κατάσταση τα νερά της Μεσσηνίας, σύμφωνα τα στοιχεία, που παρουσιάστηκαν σε σύσκεψη στο Διοικητήριο υπό τον αντιπεριφερειάρχη Παν. Αλευρά με συμμετοχή του ΕΛΚΕΘΕ και εκπροσώπων της Επιστημονικής Επιτροπής και της Επιτροπής Παρακολούθησης.
● ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη είχε χθες στην Τρίπολη ο πρέσβης του Βιετνάμ, όπου και προδιέγραψαν το πλαίσιο συνεργασίας.
● ΑΦΙΕΡΩΜΑ για τα 94 χρόνια του ΚΚΕ (Αρθρο του γραμματέας της Ν.Ε. Μεσσηνίας Δημ. Οικονομάκου)
● ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ και οι προτάσεις της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου (ΕΣΕΕ) για τα εργασιακά ζητήματα.
● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις
και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages