Στο... δρόμο η Δυτ. Ελλάδα στη Μεσσηνία...θυμήθηκαν αργά την Ολυμπία οδό - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Στο... δρόμο η Δυτ. Ελλάδα στη Μεσσηνία...θυμήθηκαν αργά την Ολυμπία οδό

Το «επιτακτικό αίτημα να μην εγκαταλειφθεί η Ολυμπία Οδός», τέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης που είχε στην Ιπποκράτους ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, με τους θεσμικούς εκπροσώπους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τον περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, τον αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Καφύρα και βουλευτές και δήμαρχους του νομού Ηλείας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος τους διαβεβαίωσε ότι το Κίνημα καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να ολοκληρωθούν όλα τα έργα υποδομής και ιδίως οι οδικοί άξονες και ότι αναμένεται η ολοκληρωμένη εισήγηση του διαπραγματευτή που έχει οριστεί από την κυβέρνηση. Ακόμη, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι αντιλαμβάνεται απολύτως την κρισιμότητα που έχει για την ανάπτυξη και την προοπτική της περιοχής η εκτέλεση του έργου της Ολυμπίας Οδού. Στη συνάντηση μετείχαν επίσης ο Θάνος Μωραΐτης και ο Χρήστος Γκόκας, εισηγητές της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για θέματα Ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages