Ψυχραιμία συνιστά ο Κατσούλης, στις αποκαλύψεις για την ΕΑΣ Μεσσηνίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ψυχραιμία συνιστά ο Κατσούλης, στις αποκαλύψεις για την ΕΑΣ Μεσσηνίας

Οι εξελίξεις στην ΕΑΣ Μεσσηνίας είναι ''καυτές'' όσο και εάν κάποιοι επιχειρούν να... υποβαθμίσουν το θέμα. Η υπόθεση φθάνει πολύ... μακριά με χαρακτηριστικές τις αναφορές και σήμερα στην εφημερίδα ''Φωνή'' μετά και τα όσα αναδείχθηκαν και από την τηλεόραση BESΤ τις τελευταίες ημέρες. Σήμερα σε παρέμβαση με δήλωσή του προχώρησε ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Κ. Κατσούλης στην οποία και τονίζει: «...δικαίωμα της Διοίκησης είναι αφενός ο έλεγχος των πιστώσεων των πελατών της ΕΝΩΣΗΣ και αφετέρου το να ζητηθούν εξηγήσεις από τα στελέχη του συνεταιρισμού που έχουν διαχειρισθεί αυτές.
 Οι πρόωρες παρεμβάσεις δια του τύπου, που επιχειρούν να φορτίσουν το κλίμα και να προκαταβάλουν εξελίξεις ουδεμία σχέση έχουν με τις προθέσεις της Διοίκησης, η οποία παραμένει προσηλωμένη στην προστασία των συμφερόντων της ΕΝΩΣΗΣ. Ας τηρήσουν όλοι την ψυχραιμία τους, ας αναμένουμε την ολοκλήρωση της διαδικασίας του Πειθαρχικού ελέγχου και επιτέλους ας σεβαστούν όλοι την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δ.Σ. να κληθούν σε απολογία τα στελέχη που αφορά η απόφαση αυτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages