ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 28 Μαΐου 2017

ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

Συνελήφθη, σήμερα (28.5.2017) και πρώτες πρωινές ώρες, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών, 24χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης και σιδερογροθιά, τα οποία κατασχέθηκαν. 
Επίσης συνελήφθησαν, χθες (27.5.2017) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, ένας 19χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας και ένας (1) 18χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του 19χρονου βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και στην κατοχή του 18χρονου βρέθηκε ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, συνολικού βάρους -5,4- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. 
Σε έρευνα που έγινε στην οικία του 19χρονου, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, συνολικού βάρους -29,34- γραμμαρίων και ζυγαριά ακριβείας. Όπως προέκυψε, ο 18χρονος προμηθεύτηκε την ποσότητα της κάνναβης που κατείχε από τον 19χρονο, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος. Επιπλέον, κατασχέθηκαν από την κατοχή των ανωτέρω δύο (2) κινητά τηλέφωνα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων και το χρηματικό ποσό των -200- ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages