ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 4-0: ΕΠΙΑΣΕ ΤΗΝ 5ΑΔΑ ΣΤΗΝ Α ΤΟΠΙΚΗ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 4-0: ΕΠΙΑΣΕ ΤΗΝ 5ΑΔΑ ΣΤΗΝ Α ΤΟΠΙΚΗ

Χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα η Κυπαρισσία επικράτησε με 4-0 του Ασπροχώματος. Η ομάδα του κ. Παναγόπουλου συνεχίζει την ανοδική πορεία και πλέον είναι στην 5η θέση με 37 βαθμούς.
Από την άλλη, το Ασπρόχωμα εμφανίστηκε στο γήπεδο με πολλές απουσίες και ήταν εμφανές ότι δεν μπορούσε να σταθεί αξιοπρεπέστατα κόντρα στον ΑΟΚ.
ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΑΕΡΑ
Στο 8′ ο Σπυρόπουλος με κοντινό σουτ νίκησε τον Σακκά για το 1-0. Στο 27′ ο Λαχανάς με πλάσε θα σημειώσει το 2-0 για τους γηπεδούχους.
Στο 40′ ο Βατσής δεν αστοχεί σε τετ α τετ γράφοντας το 3-0. Στο 75′ ο Γ. Σακκάς τραυματίστηκε και έλλειψη δεύτερου τερματοφύλακα κάτω από τα γκολπόστ έκατσε ο Μουράτι. Στο 78′ ο Μιτρόφ θα χριστεί και αυτός σκόρερ για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 4-0. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σκόρδος, με βοηθούς τον Σταύρου και την Τσουκάλη.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αθανασόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Μιτρόφ, Μπακόπουλος, Ντιόπ, Κωνσταντόπουλος, Σπυρόπουλος, Χρονόπουλος, Βατσής, Λαχανάς.
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Γ. Σακκάς (73′ λ.τρ. Παχτίτης), Γυφτέας, Πικιός, Α. Χρονόπουλος, Κανανάι, Παναγιωτόπουλος, Ε. Χρονόπουλος, Μουράτι, Παπανικολόπουλος, Τσαγκλής, Μπεκιάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages