"ΚΟΡΑΚΙΑΣΕ"...ΞΑΝΑ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

"ΚΟΡΑΚΙΑΣΕ"...ΞΑΝΑ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ

ΑΠΟ νωρίς πριν τον Πάσχα άρχισαν τα προβλήματα στην υδροδότηση της Τριφυλιακής πρωτεύουσας καθώς ολόκληρη πόλη..."κοράκιασε" από την εκτεταμένη διακοπή η οποία αποκαταστάθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας κοντά στις 5 η ώρα.
Πιο αναλυτικά από το πρωί λόγω βλάβης στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου προς την οδό Πονηροπούλου, η οποία φαίνεται ότι προκάλεσε μεγάλη διαρροή υδάτινου όγκου, είχε ως αποτέλεσμα να στερέψουν...οι βρύσες. Αρχικά το πρόβλημα έγινε αισθητό στα σχολικά συγκροτήματα όπου οι μαθητές δεν μπορούσαν όχι μόνο να πιουν νερό σε προαύλια, αλλά ούτε να χρησιμοποιήσουν τουαλέτες καθώς το νερό από τα καζανάκια και τις δεξαμενές όπου υπήρχαν βέβαια, άδειασε τελείως...Βλάβες έχουν σημειωθεί στο δίκτυο ύδρευσης σε άλλα σημεία αλλά ήταν μικρής διάρκειας, η βλάβη της Δευτέρας στην περιοχή Αγίου ΑΘανασίου όμως λόγω σοβαρής έκτασης είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η υδροδότηση από την Δεξαμενή για όλη την πόλη.
ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟ ΕΓΙΝΑΝ VIRAL ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
Πριν το μεσημέρι το πρόβλημα διογκώθηκε καθώς τα καταστήματα εστίασης δεν μπορούσαν να εξυπηρετήσουν ή με ελλείψεις τους πελάτες τους, καθώς δεν μπορούσαν να σερβίρουν νερό αλλά ούτε οι θαμώνες να πάνε στην τουαλέτα. Αποκορύφωμα ήταν δημότες να αγοράσουν μπουκάλια με νερό από τα τοπικά σούπερ μάρκετ, ενώ δεχθήκαμε αρκετά τηλεφωνήματα από οικογένειες που δεν μπορούσαν να πλύνουν τα χέρια τους ή να ετοιμαστεί το μεσημεριανό φαγητό. Σε μια ημέρα αιχμής καθώς όλες οι υπηρεσίες ήταν σε λειτουργία.
Το χειρότερο άλλη μια φορά είναι ότι ΔΕΝ εκδόθηκε καμία επίσημη ανακοίνωση για την διακοπή νερού, ούτε καν ενημερώθηκαν τοπικά μέσα ενημέρωσης που έχουν δεχθεί να μεταδίδουν δωρεάν ανακοινώσεις που αφορούν την κοινή ωφέλεια.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages