ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΙΧΜΗΡΑ: "ΜΠΑΤΑΡΙΣΕ" ΑΠΟ ΛΑΘΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΙΧΜΗΡΑ: "ΜΠΑΤΑΡΙΣΕ" ΑΠΟ ΛΑΘΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΟΥ

ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ BEST TV
                          ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ
@ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: Καλή εβδομάδα φίλοι της στήλης. Εδώ με ψηλά το κεφάλι για να είμαστε σωστοί και ενημερωμένοι πολίτες. Χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς δεσμεύσεις από τους ταγούς της εξουσίας, προτείνουμε, καυτηριάζουμε και αποκαλύπτουμε. Λίγες ημέρες πριν τις Άγιες ημέρες αλλά η Σταύρωση του τόπου μας παραμένει. Ακόμα δεν λύθηκε το θέμα των απορριμμάτων, των υποδομών, των οδικών αξόνων, λες και η Τριφυλία είναι το αποπαίδι του Νότου.
@Έτσι έλεγαν κάποτε επώνυμοι άνθρωποι του τόπου που ασχολήθηκαν με τον πολιτισμό. Αλλά το καλοκαίρι θα έρθει καθώς μετά τον Μάιο δρομολογούνται εξελίξεις σε πολλά επίπεδα. Ο Γιώργος Σεφέρης για όσους δεν το γνωρίζουν έλεγε για την πολιτική ότι "Μπορεί πολιτική να σημαίνει την τέχνη τού να κάνεις, δημόσια, πράγματα που ντρέπεσαι να κάνεις ή και να ομολογήσεις στο σπίτι σου". Αλλά και ο "δικός" μας Τριφύλιος Μιχάλης Κατσαρός έλεγε το περίφημο "Αντισταθείτε".
@ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟ ΛΑΔΙ ΠΑΝΤΟΥ: Συμμετοχή παραγωγών και φορέων με το βλέμμα στο μέλλον στο 4ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου που έγινε στην Καλαμάτα. Παρά την υποχώρηση των τιμών διακρίνουμε ότι αποτελεί κοινή παραδοχή ότι χωρίς τυποποίηση, εξωστρέφεια, δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε τόνωση των εξαγωγών. Βέβαια εθνική στρατηγική δεν υπάρχει, παρά μόνο μεσσηνιακή...
@Διότι στο διατροφικό τραπέζι των αξιών της Ευρώπης το λάδι δεν μπορεί να σταθεί μόνο του. Πρέπει να πλαισιωθεί με τα αγνά προιόντα μας όπως η φέτα, η σφέλα, το μέλι, τις ελιές, τα αγνά είδη του τόπου μας που στο χρηματιστήριο της εθνικής οικονομίας παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο. Αλλά εμείς μόνο ημερίδες κάνουμε χωρίς πράξεις...και ευχολόγια με χαιρετισμούς...
@Η ΠΑΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ: Μπατάρισε το θέμα για το αλιευτικό καταφύγιο του Μαράθου. Μετά τις αποκαλύψεις του BEST TV και το θέμα που ανέδειξε το gargalianoionline έχουμε κι άλλα πιπεράτα. Αντί να το διορθώσει, το έκανε χειρότερα η εντεταλμένη σύμβουλος τουρισμού κλπ. Στα κοινωνικά δίκτυα -έχει 2 λογαριασμούς- αναρτήθηκε το σχόλιο που παραθέτουμε και πήραμε από την ιστοσελίδα..
@Εκεί λοιπόν η περιφερειακή σύμβουλος κα Μπούζα μιλούσε για "γνώση των παραγόντων που ήταν σε γνώση του Δημάρχου.." κι ότι "οι πολίτες να γνωρίζουν και να μην σύρονται πίσω από τις κινήσεις τακτικής που αγωνιούν με το παραπάνω..". Πριν προλάβουμε να το δούμε η ανάρτηση αντικαταστάθηκε με άλλη σβήνοντας όλα τα σχόλια..
@ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΕΜΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ Η ΜΠΟΥΖΑ: Ο διευθυντής ειδήσεων του best tv κ. Θέμης Κανελλόπουλος στην επίμαχη ανάρτηση που έχουμε στην φωτογραφία είχε κάνει το ακόλουθο σχόλιο: 
"Επειδή, έχετε μάθει οι «πολιτικοί» να λέτε ότι θέλετε και η κριτική να σας ενοχλεί όποτε και εάν αυτή γίνεται και δεν σας «βολεύει», καλό είναι να ξέρετε πως η εποχή αυτή έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Επιεικώς, λοιπόν, σου αναφέρω ότι ή δεν ξέρεις τι σου... γίνεται με το συγκεκριμένο θέμα ή μας «δουλεύεις» και μαζί και τον κόσμο. Ενημερώσου πρώτα ποιος έκανε το λάθος από την Περιφέρεια!
Και μάθε πως είναι καλό να αναλάβει κάποιος επιτέλους την ευθύνη και να «πληρώνει» για αυτήν!
Καλό το... λιβάνισμα Άγιες ημέρες που έρχονται που ξέρεις, αλλά μην... αγχώνεσαι θα σε... κάνουν αντιπεριφερειάρχη.
"
@Μάλλον επιβεβαιώνεται το άρθρο μας την Παρασκευή ότι το θέμα..έχει λάβει πολιτικές προεκτάσεις αλλά και...ζουμί. Μετά τις αποκαλύψεις από το Best tv με τα ερωτηματικά να παραμένουν αναπάντητα ο λαός της Τριφυλίας θέλει να μάθει τι συμβαίνει...
@ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΙΩΡΟΥΝΤΑΙ: 1oν γιατί δεν υπεβλήθη η πρόταση με την πρώτη πρόσκληση του Υπουργείου (ΑΔΑ: 6Τ7Υ4653ΠΓ-8Β7), όπως ήταν η αρχική διαβεβαίωση, 2ον γιατί δεν ενημερώθηκαν στο αναπτυξιακό συνέδριο όταν αναζήτησαν το πρωτόκολλο του έργου οι φορείς του Μαράθου ότι το έργο θα πήγαινε στην 2η πρόσκληση ύψους 35 εκ. ευρώ με αριθμό (ΑΔΑ: ΨΙ1Γ4653ΠΓ-2ΑΧ)και όχι στην αρχική, 3ον Γιατί δεν έχει απαντήσει επίσημα μέχρι τώρα ο Δήμος Τριφυλίας 5 μέρες μετά τις αποκαλύψεις; 4oν ΓΙΑΤΊ ακόμα και τώρα η περιφέρεια Πελοποννήσου δεν παραδέχεται ότι έγιναν λάθος χειρισμοί για το θέμα ζητώντας συγνώμη; Δεν είναι ντροπή όπως σωστά σημειώθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Best tv.
@ΑΝΤΕ και του χρόνου...που θα έρθουν εκλογές να συζητάμε ξανά για ανάλογα έργα. Διότι εδώ που τα λέμε ακόμα περιμένουμε λιμενικές υποδομές στη περιοχή. Α, να μην ξεχάσω και το λιμάνι της Κυπαρισσίας που φτάνει Πάσχα...έτοιμο να πέσει είναι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages