ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΟΥ Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΟΥ Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

ΤΗΝ Κυπαρισσία συνεχίζει να προβάλλει αποκομίζοντας όμως μετάλλια τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Κυπαρισσίας με προπονητές τον Παναγιώτη Αλεξόπουλο, τον Παναγιώτη Δικαίο. Μετά τις διακρίσεις στην γειτονική Τουρκία, στην Ευρώπη και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, διακρίσεις σημειώνονται και στο Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημσ Ταεκβοντό!
Αυτή την φορά το Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε  ο νεαρός αθλητής του Συλλόγου της Κυπαρισσίας, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ  Αδάμ στα -45 κιλά στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο Ολυμπιακό στάδιο! 
Όπως δήλωσε ο Προπονητής Παναγιώτης Αλεξόπουλος για τους αθλητές που συμμετείχαν "Μια ακόμα μεγάλη στιγμή ήρθε !!!οι μεγάλες επιτυχίες συνεχίζονται 🥇🥇🥇Αξίζουν συγχαρητήρια και στους άλλους 2 νέους αθλητές που συμμετείχαν στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, ΕΦΟΡΑΚΟΠΟΥΛΟ Παναγιώτη και ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο παρόλο που ηττήθηκαν πριν τα μετάλλια έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση, και στο μέλλον πιστεύουμε να τους δούμε και αυτους στο βάθρο!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages