ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

THN αποτίμηση των πραγματικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κοινωνία της Μεσσηνίας θα απασχολήσει τον τομεάρχη του κομματικού μηχανισμού της Ν.Δ. για τη Μεσσηνία, καθώς ο κ. Γιώργος Κουμουτσάκος θα συναντηθεί με φορείς. Πιο αναλυτικά λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι Πέμπτης αναμένεται να επισκεφθεί τους φορείς της περιοχής στην Κυπαρισσία μετά από σύσκεψη με πολιτικά στελέχη, ενώ η χρονική στιγμή της καθόδου του τομεάρχη της Ν.Δ. στη Μεσσηνία αποκτά σημαντική αξία όχι μόνο για πολιτικές εκτιμήσεις αλλά κυρίως για να αφουγκραστεί τις ανάγκες του τόπου, σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του. 
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει δείξει ενδιαφέρον για θέματα που απασχολούν και τις υποδομές της περιοχής, ενώ εκτός από τις επαφές με τοπικές οργανώσεις της Ν.Δ. στην Μεσσηνία θα επισκεφθεί και το Δημαρχείο της Καλαμάτας καθώς ο πολιτικός φορέας θα έχει γεύση από πρώτο χέρι για την έδρα του Νομού αλλά κυρίως για την επόμενη αυτοδιοικητική αναμέτρηση το 2019. 
Ο κ. Κουμουτσάκος επίσημα να τονίσουμε ότι θα εκπροσωπήσει τη Νέα Δημοκρατία στους εορτασμούς για την απελευθέρωση της Καλαμάτας, παρουσία και του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου μαζί με φορείς της πόλης. ΓΙΑΝ. ΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages