ΣΤΟ ΠΑ.ΤΡΙ.Ε. Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Δ. ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

ΣΤΟ ΠΑ.ΤΡΙ.Ε. Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Δ. ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ

Στο νέο κόμμα που δημιουργήθηκε πρόσφατα από τον ευρωβουλευτή (είχε εκλεγεί με τη Χρυσή Αυγή) Ελευθέριο Συναδινό, στρατηγό ε.α., συμμετέχει και ο ανεξάρτητος βουλευτής Μεσσηνίας (είχε εκλεγεί με τη Χ.Α.) Δημήτρης Κουκούτσης, ως ιδρυτικό μέλος και μέλος στο Πολιτικό Συμβούλιο. Στο νέο κόμμα συμμετέχουν και οι πρώην βουλευτές Βασίλης Καπερνάρος (από τους ΑΝΕΛ) και Δέσποινα Σβερώνη (από τη Χ.Α.). 
Η παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης της «Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης» (ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.) έγινε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη και εκπροσωπήθηκαν διάφορες πολιτικές τάσεις που κινούνται στο χώρο της εθνικιστικής δεξιάς καθώς και κοινωνικοί φορείς. Στο νέο κόμμα πιστεύουν ότι θα προσελκύσουν δυνάμεις τόσο από τη Χ.Α., που είχε το μονοπώλιο του εθνικιστικού χώρου, όσο και από άλλες τάσεις του πολιτικού χώρου, στα δεξιά της Ν.Δ. (δηλαδή από τους ΑΝ.ΕΛ. και μικρότερων πολιτικών κινήσεων).  Μάλιστα πρόκειται το επόμενο διάστημα να οργανώσουν συγκροτημένα την επικοινωνία της διακήρυξης του κόμματος και των προγραμματικών θέσεων με επίκεντρο τα εθνικά θέματα, το μεταναστευτικό, την ασφάλεια, τους πλειστηριασμούς και τα «κόκκινα δάνεια», ενώ θα ανακοινωθούν πρωτοβουλίες..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages