Νεκρός 65χρονος από ανατροπή τρακτέρ στους Γαργαλιάνους-Πυρκαγιά σε κατάστημα στο κέντρο της πόλης - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Νεκρός 65χρονος από ανατροπή τρακτέρ στους Γαργαλιάνους-Πυρκαγιά σε κατάστημα στο κέντρο της πόλης


Νεκρός ανασύρθηκε από χαντάκι στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στους Γαργαλιάνους σήμερα το πρωί 65χρονος άνδρας που οδηγούσε τρακτέρ. Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα, καθώς και αστυνομικοί υπάλληλοι του Α.Τ. Γαργαλιάνων και διασώστες με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο άτυχος άνδρας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα ακριβή αίτια του συμβάντος ερευνώνται. Φώτο αρχείου.

       ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης σε καθαριστήριο επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου στους Γαργαλιάνους. Στο σημείο έσπευσαν με τρία πυροσβεστικά οχήματα δέκα πυροσβέστες της Π.Υ. Γαργαλιάνων οι οποίοι επιχείρησαν συντονισμένα θέτοντας σύντομα τη φωτιά υπό έλεγχο πριν λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Ο ιδιοκτήτης του καθαριστηρίου μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Κ.Υ. Γαργαλιάνων. Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από την Π.Υ. Γαργαλιάνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages