Συνεδριάζει για το Αθλητικό Κέντρο Κυπαρισσίας η Δημοτική Επιτροπή Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Συνεδριάζει για το Αθλητικό Κέντρο Κυπαρισσίας η Δημοτική Επιτροπή Τριφυλίας

 


Δείτε τι αναφέρει η πρόσκληση

Σας καλούμε στην τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Τριφυλίας η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 26/03/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:30 π.μ., προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τα πιο κάτω θέματα:

  1. Έγκριση τροποποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 100 του Ν.3852/2010 μεταξύ της «Περιφέρειας Πελοποννήσου», του «Δήμου Τριφυλίας» και του «Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου», για την υλοποίηση του έργου: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ», για την αντικατάσταση εκπροσώπων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης και παράταση της διάρκειάς της.

  1. Έγκριση τροποποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 100 του Ν.3852/2010 (όπως ισχύει) μεταξύ του Δήμου Τριφυλίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την πράξη «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ)», για την αντικατάσταση της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης.

  1. Έγκριση Πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών συμμετοχής, αξιολόγησης & βαθμολόγησης τεχνικής προσφοράς για το έργο: «Τεχνικός Σύμβουλος για το έργο ¨Δίκτυα αποχέτευσης και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων δημοτικής ενότητας Γαργαλιάνων»

  1. Λήψη απόφασης σχετικά με το αρ. πρωτ. 3195/19-03-2024 έγγραφο του τμήματος Αδειοδοτήσεων & ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων.

  1. Μεταφορά στο Δήμο των ταμειακών υπολοίπων και υπολοίπων τραπεζικών λογαριασμών του καταργούμενου νομικού προσώπου Φορέας Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης-Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας καθώς και κλείσιμο αυτών των τραπεζικών λογαριασμών.

  1. Ορισμός μελών επιτροπής Διαγωνισμού του έργου «Κατασκευή Ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση & εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες».

  1. Ορισμός Δικαστικών Επιμελητών για επίδοση δικογράφων στους Γαργαλιάνους, Πάτρα, Κόρινθο και Κερατσίνι Αττικής.

  2. Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της ανάθεσης των εργασιών «Διαχείριση και Αποκομιδή Ογκωδών Στερεών Αστικών Αποβλήτων Δ.Ε Κυπαρισσίας Δήμου Τριφυλίας (2024) μη επιτρεπτών αποβλήτων στη ΜΕΑ (ΚΑΛΙΡΡΟΗΣ) ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.»

  3. Λήψη απόφασης σχετικά με την απ. 4/2024 του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Φιλιατρών με θέμα: Εξέταση αιτημάτων μετακίνησης κάδων Απορριμμάτων.

  1. Λήψη απόφασης σχετικά με την απ. 5/2024 του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Φιλιατρών με θέμα: Πρόταση για διάνοιξη του πεζόδρομου Φιλιατρών.

  1. Αποδοχή Δωρεάς του νοσηλευτικού Ιδρύματος Metropolitan General στο Δήμο Τριφυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages