Άρωμα καλοκαιριού στη Τριφυλία με υψηλές θερμοκρασίες σε Κοπανάκι,Φιλιατρά, Κυπαρισσία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Άρωμα καλοκαιριού στη Τριφυλία με υψηλές θερμοκρασίες σε Κοπανάκι,Φιλιατρά, Κυπαρισσία

 


Τα πρώτα μπάνια στη θάλασσα-“Γεύση” καλοκαιριού σήμερα στη Μεσσηνία


Πρόβα καλοκαιριού η σημερινή ημέρα για την Τριφυλία, με πλήθος κόσμου να επισκέπτεται την παραλία είτε για φαγητό και καφέ είτε για μπάνιο. Ήδη από τις 12 και μετά τα καταστήματα εστίασης γέμισαν κόσμο, ενώ την πρώτη τους βουτιά στη δροσερή ακόμα θάλασσα έριξαν ορισμένοι.

Άλλοι απόλαυσαν μόνο ηλιοθεραπεία αφού ο καιρός ήταν περισσότερο καλοκαιρινός, ενώ μικροί και μεγάλοι χάρηκαν τη μέρα με βόλτες στην παραλιακή με ποδήλατα αλλά και παιχνίδια στην άμμο, ενώ την τιμητική τους είχαν οι ρακέτες.

Ο Μάρτιος μάς αποχαιρετά με καλοκαιρινό καιρό, ενώ και η πρώτη  εβδομάδα του Απριλίου αναμένεται να είναι εξίσου ζεστή και καλοκαιρινή. Να σημειωθεί ότι η Καλαμάτα είναι προορισμός αυτή την εποχή και για σχολικές εκδρομές από διάφορες περιοχές της χώρας, με πολλούς μαθητές να κάνουν την εμφάνισή τους και στην παραλία της πόλης.

Τα καταστήματα εστίασης ήδη ετοιμάζονται για το Πάσχα, όπου η Καλαμάτα αναμένεται να δεχτεί χιλιάδες επισκέπτες. Πάντως, το Σαββατοκύριακο που διανύουμε, η άνοδος της θερμοκρασίας και η ηλιοφάνεια που θύμιζε καλοκαίρι, ήταν μια πρόβα τζενεράλε για τη θερινή σεζόν που ακολουθεί.

Oι υψηλότερες θερμοκρασίες σήμερα, Κυριακή, στη Μεσσηνία και την ευρύτερη περιοχή-Ξεχωρίζει η δυτική Μεσσηνία, με τη θερμοκρασία στην Κυπαρισσία να φτάνει τους 25,8 βαθμούς Κελσίου, στους 25,7 στο Κοπανάκι, και στους 25,6 στα Φιλιατρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages