Σε εξέλιξη αυτοψίες σε κτίρια – Κλειστά τα σχολεία σε Τριφυλία και Πυλία – Συνεδρίασετο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Σε εξέλιξη αυτοψίες σε κτίρια – Κλειστά τα σχολεία σε Τριφυλία και Πυλία – Συνεδρίασετο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας

 


«Αυτοψίες σε κτίρια και σχολικές μονάδες των δήμων Τριφυλίας και Πύλου – Νέστορος για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν τυχόν ζημιές από τους σεισμούς πραγματοποιούν κλιμάκια μηχανικών» όπως ανέφερε μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Σταθης Αναστασόπουλος.

Επίσης, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, «υπάρχουν αναφορές για κάποιες ζημιές σε παλιά κτίρια, αλλά αυτό θα διαπιστωθεί μετά τους ελέγχους που βρίσκονται σε εξέλιξη».

Παράλληλα, σύμφωνα με τον κ. Αναστασόπουλο, «κλειστά θα παραμείνουν, για προληπτικούς λόγους, σήμερα τα σχολεία του Δήμου Τριφυλίας, καθώς και σχολεία του Δήμου Πύλου – Νέστορος».

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, «οι σεισμοί έγιναν ιδιαίτερα αισθητοί στην Μεσσηνία, ιδιαίτερα στις δυτικές περιοχές, ενώ στις 13:00 το μεσημέρι συνεδρίασε εκτάκτως το συντονιστικό τοπικό όργανο πολιτικής προστασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages