«Πάρτι» γαλάζιας φιέστας στη Μεσσηνία: ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ παρακολουθούν …αμέριμνοι Σαμαρά και τα «γαλάζια» στελέχη να αλωνίζουν - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

«Πάρτι» γαλάζιας φιέστας στη Μεσσηνία: ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ παρακολουθούν …αμέριμνοι Σαμαρά και τα «γαλάζια» στελέχη να αλωνίζουν

 


Την ώρα που τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνουν «φιέστες», για ελάσσονος σημασίας έργα της Μεσσηνίας, οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης παραμένουν θεατές, αδυνατώντας να αναδείξουν τις καθυστερήσεις στα έργα μείζονος σημασίας του Νομού.

Αθλητικές εγκαταστάσεις στην Κοινότητα Χατζή εγκαινίασαν τη Δευτέρα (26/8) ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, και ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Πρόκειται για τη δεύτερη τέτοια εκδήλωση που πραγματοποιείται στον Νομό το τελευταίο διάστημα, καθώς πριν από περίπου ένα μήνα ο πρώην Πρωθυπουργός και ο υπουργός Υποδομών θεμελίωσαν το νέο ειρηνοδικείο της Πύλου.

Κοινή συνισταμένη και των δύο εκδηλώσεων ήταν το «πανηγυρικό κλίμα», δεδομένου ότι τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας επιχειρούν, μέσω αυτών των εκδηλώσεων, να δημιουργήσουν, τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο, την αίσθηση ότι στον Νομό η υλοποίηση των έργων «βαίνει καλώς».

Ωστόσο, η αλήθεια απέχει παρασάγγας από το κλίμα που επιχειρούν να διαμορφώσουν τα στελέχη της ΝΔ, καθώς τα μεγάλα έργα του Νομού (οδικός άξονας Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη, αξιοποίηση αεροδρομίου Καλαμάτας, οδικός άξονας Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα, αρδευτικό δίκτυο Φιλιατρινού φράγματος, αντιπλημμυρικά έργα Καλαμάτας κλπ) ακόμα καρκινοβατούν και κανείς δεν γνωρίζει, καν, πότε θα ξεκινήσουν.

Ανύπαρκτη αντιπολίτευση

Παρά το γεγονός ότι οι φιέστες της Νέας Δημοκρατίας «δίνουν και παίρνουν» στον Νομό, τα κόμματα της αντιπολίτευσης στη Μεσσηνία παρακολουθούν αμέτοχα το «γαλάζιο» επικοινωνιακό πάρτι, αδυνατώντας να παρέμβουν ουσιαστικά, αδυνατώντας να αναδείξουν τις τεράστιες καθυστερήσεις στα μεγάλα έργα της Μεσσηνίας και τις ευθύνες τη κυβέρνησης.

Το εκκωφαντικό έλλειμμα αντιπολίτευσης από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, τις δύο μεγαλύτερες αντιπολιτευτικές δυνάμεις του Νομού, την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς αλωνίζει τη Μεσσηνία, αποδεικνύει ότι οι τοπικοί μηχανισμοί των δυο κομμάτων αδυνατούν να αρθρώσουν πολιτικό λόγο και επί της ουσίας υπάρχουν μόνο για να υπηρετούν την εσωτερική ατζέντα των κομμάτων τους.

Πρόκειται για πρωτοφανή πολιτικό εκφυλισμό των κομμάτων της αντιπολίτευσης στον Νομό, ο οποίος σε συνδυασμό με το σιωπητήριο που έχει επιβληθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση (δήμους και περιφέρεια Πελοποννήσου), εξαιτίας της «γαλάζιας» παντοδυναμίας και εκεί, έχει μετατρέψει τη Μεσσηνία σε φόντο για κυβερνητικές φιέστες, παρά το γεγονός ότι όλα τα έργα του Νομού παραμένουν στο «άγνωστο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages