ΜΑΓΕΨΕ το κοινό με Αυγουστιάτικη πανσέληνο η μουσική εκδήλωση στον Επικούριο Απόλλωνα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

ΜΑΓΕΨΕ το κοινό με Αυγουστιάτικη πανσέληνο η μουσική εκδήλωση στον Επικούριο Απόλλωνα


 
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε χθες βράδυ στον αύλειο χώρο του Ναού του Επικουρίου Απόλλωνος η καθιερωμένη ετήσια μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Οιχαλίας στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2024. Τέσσερις διακεκριμένοι μουσικοί ταξίδεψαν νοερά το πολυπληθές κοινό σε ξεχωριστά  μουσικά μονοπάτια, τα οποία ξεκίνησαν από την Μικρά Ασία, την Καππαδοκία και την Κωνσταντινούπολη και είχαν  σημείο αναφοράς το ούτι και την πολίτικη λύρα. 

Ο Σωκράτης Σινόπουλος, o Derya Türkan, ο Ταξιάρχης Γεωργούλης και η Σοφία Ευκλείδου μάγεψαν τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους και καταχειροκροτήθηκαν σε μια μαγευτική μουσική εκδήλωση υπό το φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, του πιο λαμπρού φεγγαριού του έτους. Η Δήμαρχος Οιχαλίας Γιώτα Γεωργακοπούλου ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και δεσμεύτηκε για αντίστοιχη συνέχεια στο μέλλον και φυσικά, για ενδυνάμωση των ενεργειών για την προβολή και περαιτέρω ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου που είναι από τους πλέον εμβληματικούς της χώρας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages