Να στελεχωθεί το κτηνιατρείο και να επαναλειτουργήσει η ζωαγορά στο Κοπανάκι ζητούν οι κτηνοτρόφοι της περιοχής - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Να στελεχωθεί το κτηνιατρείο και να επαναλειτουργήσει η ζωαγορά στο Κοπανάκι ζητούν οι κτηνοτρόφοι της περιοχής


 Να υπάρχει μόνιμος κτηνίατρος στο Κοπανάκι ζητούν εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα  οι κτηνοτρόφοι της περιοχής, καθώς εξυπηρετεί και τμήμα του Δήμου Οιχαλίας εκτός από την Τριφλυία όπως λένε χαρκτηριστηκά ενώ ένα ακόμα αίτημά τους είναι η επαναλειτουργία της ζωαγοράς η οποία εγκαινιάστηκε αλλά.....μάλλον ξεχάστηκε.

 Η Σημαντικότητα του έργου είναι προφανής.Πρόκειται για κατασκευή σύγχρονης στεγασμένης ζωαγοράς, μοναδικής στην Πελοπόννησο και στη χώρα για τη διακίνηση και εμπορία ζώντων ζώων, που πληροί τους  απαιτούμενους κανόνες υγιεινής, ασφάλειας και προστασίας του ζωικού κεφαλαίου, των ανθρώπων, του περιβάλλοντος. Προβλέπει και παραγωγή φυσικού λιπάσματος. Έργο πνοής για το Κοπανάκι και το νομό, συγκριτικό πλεονέκτημα της περιοχής. Προσθέτει αξία και ενισχύει την οικονομική δραστηριότητα, δίνει διεξόδους σε κτηνοτρόφους, εμπόρους, αγοραστές, επαγγελματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages