Επαφές της Δημάρχου Οιχαλίας με μέλη της Ομοσπονδίας Συλλόγων Χωριών Ορεινής Μεσσηνίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Επαφές της Δημάρχου Οιχαλίας με μέλη της Ομοσπονδίας Συλλόγων Χωριών Ορεινής Μεσσηνίας

 


Τη Δήμαρχο Οιχαλίας Γιώτα Γεωργακοπούλου επισκέφθηκαν στο γραφείο της στην έδρα του Δήμου στον Μελίγαλα, μέλη της Ομοσπονδίας Συλλόγων Χωριών Ορεινής Μεσσηνίας «Ο Επικουριος Απολλωνας».

Στη συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν στις περιοχές της ορεινής Μεσσηνίας, στα οποία η Δημοτική Αρχή δίνει ιδιαίτερο βάρος διεκδικώντας δυναμικά και αντιμετωπίζοντας τυχόν προβλήματα που προκύπτουν.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κώστας Καράμπελας, ο οποίος παρέστη και στην επιτυχημένη εκδήλωση του Δήμου στον Ναό του Επικουρίου Απόλλωνος, συνεχάρη την Δήμαρχο και στάθηκε στη συνεργασία που πρέπει να υπάρχει, η οποία από την πλευρά της κας Γεωργακοπούλου, είναι δεδομένη.

Παρών ήταν και ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Θυμιος Τζωρτζης με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Λάμπρο Μαρωνίτη και Φάνη Θεοδωροπουλο, καθώς και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαριού Διονύσης Αθανασοπουλος. Στη συνάντηση, τη δήμαρχο πλαισίωσαν ο πρόεδρος του Δημοτικου Συμβουλίου Οιχαλίας Γιάννης Τσάλτας, ο αντιδημαρχος Γιώργος Τασιόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος Είρας Βασίλης Μητρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages