ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Η ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΠΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Η ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΠΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ πόρων πέτυχε μετά από δύο διαγωνισμούς για το μεγάλο έργο της λειτουργίας και συντήρησης του Βιολογικού καθαρισμού Κυπαρισσίας η Δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης Τριφυλίας. Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη που αφορά την ασφαλή λειτουργία του έργου που αποτελεί μια σύγχρονη μονάδα με πρότυπη λειτουργία για όλη την Πελοπόννησο καθώς η τεχνολογία έχει συμβάλει θετικά στην αυτοματοποίηση της διαδικασίας λειτουργίας με το κατάλληλο προσωπικό. Αυτή την φορά η ΔΕΥΑΤ μετά τον πρώτο διαγωνισμό που δεν τελεσφόρησε με απόφαση του Δ.Σ., επανήλθε με ολοκληρωμένη πρόταση η οποία καλύπτει όλες τις διαδικασίες με βάση την ευρωπαική νομοθεσία. Έτσι παρά το γεγονός ότι ο προυπολογισμός του έργου για λειτουργία και συντήρηση του βιολογικού Κυπαρισσίας ανερχόταν σε 132.000 ευρώ χωρίς ΦΠΑ για ένα χρόνο με αρκετές ενδιαφερόμενες εταιρίες να συμμετέχουν ενεργά τελικά ο διαγωνισμός με διαφανείς διαδικασίες κατακυρώθηκε στην εταιρία Φίλλιπου Φιλλιπίδη με έκπτωση που έφτασε το 70% με το τελικό ποσό να ανέρχεται μόλις στις 54.000 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. 
 Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Μάλιστα ο ανάδοχος όχι μόνο πληρεί όλες τις προδιαγραφές αλλά γνωρίζει την δομή λειτουργίας του έργου με αποτέλεσμα να εξοικονομηθούν πόροι για την Δημοτική επιχείρηση η οποία σημειωτέον είναι κερδοφόρα. Την εξέλιξη αυτή χαρακτήρισε άκρως ικανοποιητική ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Τριφυλίας Παναγιώτης Γυφτάκης όταν ρωτήθηκε από το Ράδιο Κυπαρισσία 936 αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι η ΔΕΥΑΤ θα διαφυλάξει με κάθε τρόπο την εύρυθμη λειτουργία του Βιολογικού Κυπαρισσίας που αποτελεί έργο κορωνίδα για την περιοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages