ΤΕΣΣΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο.Κ. ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙ ΤΟΝ ΚΟΛΛΙΑ -ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΤΕΣΣΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο.Κ. ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙ ΤΟΝ ΚΟΛΛΙΑ -ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ



ΓΡΑΨΕ Κόλλιας θα μπορούσε να ήταν το σύνθημα της αναμέτρησης ανάμεσα στην Κυπαρισσία και τον Εθνικό Μελιγαλά καθώς στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε από τους γηπεδούχους που έχαναν αρχικά με 0-1, έκαναν την ισοφάριση αλλά κατάφεραν και με δύο τέρματα του Φιλιατρινού στην καταγωγή κανονιέρη να σφραγίσουν το γήπεδο με το 4-1.
Σε ότι αφορά τον αγώνα στο 5ο λεπτό μετά από κοντινή σέντρα στην μικρή περιοχή ο Κοψαχείλης αιφνιδίασε τον Αντωνόπουλο ανοίγοντας το σκόρ με 0-1 για τους φιλοξενούμενους που ήθελαν πάση θυσία να πάνε μπροστά. Ο Αργυρόπουλος μετά από πολλές φάσεις στο κέντρο δημιούργησε μια ευκαιρία στα ίσια για τον ΑΟΚ στο 28ο λεπτό αλλά έξυπνα μπλόκαρε ο Καλλιντέρης. Όμως η τύχη δεν κράτησε πολύ για τον Εθνικό καθώς ο Παναγόπουλος με εύστοχο σουτ στο 44ο λεπτό για να φέρει το ματς σε ισορροπία σκόραρε ισοφαρίζοντας με 1-1 για να λήξει το πρώτο μέρος του αγώνα.
Στην επανάληψη η μάχη των αντιπάλων κινήθηκε στην στρατηγική την απευθείας αντιπαράθεσης όπου ο Μελιγαλάς στο 51΄ κέρδισε ένα φάουλ πάνω στον Πανταζή χωρίς όμως κάποια αξιόλογη φάση, ενώ αργότερα κέρδισε ένα καλό πλάγιο ο Ανδρουτσής για τη Κυπαρισσία. Ωστόσο στο 67ο λεπτό οι γηπεδούχοι ήθελαν να δείξουν ότι μπορούν να προηγηθούν όταν ο Παπαγεωργίου μετά από μάχη έκανε το 2-1. Ο ΑΟΚ έκανε την πρώτη αλλαγή στο 74ο λεπτό αποσύροντας τον Γαργαρώνη και βάζοντας τον Μανδραπήλια. Όμως το βαρύ κανόνια ο Κόλλιας χωρίς να το σκεφτεί μετά από σέντρα στο 80ο λεπτό διαμόρφωσε το 3-1 από κοντά. Η επόμενη αλλαγή στο 82ο λεπτό ήταν για τον ΑΟΚ με τον Μιλοσέσκι να αποχωρεί και να μπαίνει ο Κωνσταντόπουλος, ενώ ο Μελιγαλάς έκανε μια μόνο αλλαγή με τον νεαρό Σαραντόπουλο. Ο Κόλλιας όμως διψούσε για σκορ καθαρίζοντας την αμυντική γραμμή του Εθνικού κάνοντας το τελικό 4-1.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αντωνόπουλος Α., Ανδρουτσής Στέφ., Γιαννόπουλος Π., Μητρόφ, Γαργαρώνης, Δημητρουλόπουλος, Αργυρόπουλος, Μιλοσέσκι, Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου, Γεωργιόπουλος Δ.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Καλλιντέρης, Παπαδόπουλος, Θανόπουλος, Μακρυνιώτης, Γεωργόπουλος Χ., Μουστάκας, Καννελόπουλος, Πανταζής, Καραγιάννης, Μουρούσιας, Κοψαχείλης. 

                          ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ Β ΤΟΠΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ ΜΕ 2-1 ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ
ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟΣ εμφανίζεται φέτος ο Παντριφυλιακός Καλονερού για το δυνατό Πρωτάθλημα της β τοπικής κατηγορίας καθώς με τον θετικό αποτέλεσμα με 3-1 εκτός έδρας με τον Πανιώνιο Καλαμάτας, το Σάββατο κατάφερε να δείξει αυτή την φορά στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι ότι ξέρει να ηγείται στον αγωνιστικό χώρο κερδίζοντας επάξια τον Αστέρα Μικρομάνης.
Η ομάδα μπήκε συγκεντρωμένη στο γήπεδο της Κυπαιρσσίας καθώς στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από σέντρα που κατέληξε στα πόδια του Γιώργου Μητρόπουλου κατάφερε να σκοράρει κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους. Ο ρυθμός ανέβηκε αργότερα από τους φιλοξενούμενους οι οποίο κέρδισαν μια φάση κοντά στο 19ο λεπτό χωρίς όμως κάποια σοβαρή εξέλιξη. Όταν όμως μετά από φάουλ κινδύνεψε στη μικρή περιοχή η εστία του Καλονερού στο 25ο λεπτό, ο Σταυρόπουλος έσωσε την κατάσταση πέφτοντας άψογα πάνω στην μπάλα καταφέρνοντας να την μπλοκάρει. Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου και ενώ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πάνω από 4 κόρνερ διαδοχικά σε στημένες φάσεις, δημιουργήθηκε η ευκαιρία για το Καλονερό στο 45ο λεπτό όπου μόνος του στην μικρή περιοχή για δεύτερη φορά ο παίχτης προπονητής Μητρόπουλος με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-0. 
Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με φάσεις στο 67ο και 70ο λεπτό, όταν λίγη ώρα αργότερα από καθαρή τύχη οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το μοναδικό τους τέρμα γράφοντας το 2-1 με το οποίο έληξε ο αγώνας χωρίς όμως από εκεί και μετά να δημιουργούνται αξιόλογες φάσεις καθώς το Καλονερό διατήρησε την αμυντική του γραμμή στο έπακρο.
ΚΑΛΟΝΕΡΟ: Σταυρόπουλος, Κουτσούλης, Λαμπρόπουλος Καν., Κανελλόπουλος Σαρ., Γαλάνης Γ.,. Αρβανίτης, Μητρόπουλος Γιώργ., Βλάμης Παν., Κορακοβούνης, Παπαιωάννου, Βλάμης Γιώργος.
ΜΙΚΡΟΜΑΝΗ: Μητσέας, Αθανασόπουλος. Μαυροειδής, Βραχάς, Μπούρας-Σουλιμάς, Μαρκόπουλος, Μπαράι, Καρδάσης, Σκαρπαλέζος, Καρδάσης Ιωάν., Αλεξόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages