Κυπαρισσία: Έφαγε ξύλο από δυο γυναίκες αλλά τσάκωσε τη μια - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Κυπαρισσία: Έφαγε ξύλο από δυο γυναίκες αλλά τσάκωσε τη μια

Όταν, μια γυναίκα προσπάθησε να ακινητοποιήσει δυο απρόσκλητες επισκέπτριες, δέχθηκε επίθεση πρώτα από τη νεαρή που φύλαγε τσίλιες έξω από το σπίτι και μετά από τη συνεργό της που τον χτύπησαν άγρια Καλύτερα και από… αστυνομικό αντέδρασε ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού, στο οποίο προσπάθησαν να τρυπώσουν για να κλέψουν δυο τσιγγάνες! Πάλεψε μαζί τους προσπαθώντας να τις ακινητοποιήσει και, παρά τα χτυπήματα που δέχθηκε, συγκράτησε τη μια από αυτές! Οι δράστιδες, μια ηλικιωμένη και μια νεαρή, πλησίασαν το σπίτι στους Γαργαλιάνους μέρα- μεσημέρι και η πρώτη μπήκε στην αυλή αναζητώντας κάτι πολύτιμο. 
Η σύζυγος του ιδιοκτήτη την είδε και ειδοποίησε τον σύζυγό της που έτρεξε αμέσως, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιούσε το τοπικό αστυνομικό τμήμα. 
Όταν, όμως, προσπάθησε να ακινητοποιήσει τις απρόσκλητες επισκέπτριες, δέχθηκε επίθεση πρώτα από τη νεαρή που φύλαγε τσίλιες έξω από το σπίτι και μετά από τη συνεργό της που τον χτύπησαν άγρια. Κατάφερε, ωστόσο, να ακινητοποιήσει τη δεύτερη που συνελήφθη από τους αστυνομικούς ενώ η νεαρή διέφυγε. Στο σπίτι λειτουργούσε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες παραδόθηκε στην Αστυνομία. Η ηλικιωμένη τσιγγάνα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας με τις κατηγορίες της απόπειρας κλοπής και της πρόκλησης απλών σωματικών βλαβών και η νεαρή συνεργός της αναζητείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages