ΕΡΕΥΝΑ Ο ΚΟΥΙΚ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΝΕΡΟ- ΤΣΑΚΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΕΡΕΥΝΑ Ο ΚΟΥΙΚ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΝΕΡΟ- ΤΣΑΚΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ

ΤΗΝ εκτίμηση ότι ο οδικός άξονας Τσακώνας -Καλονερού αποτελεί μέρος του εκσυγχρονισμού οδικών αρτηριών στη Πελοπόννησο εξέφρασε με δήλωσή του στο Ράδιο Κυπαρισσία 936, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό Τέρενς Κουίκ σε ειδική ανάρτησή του στο κοινωνικό δίκτυο του ραδιοσταθμού. Ο ίδιος είχε ενημερωθεί προφορικά με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελαία και σε δήλωσή του μετά από ερώτηση του 936, ευχαρίστησε για την επισήμανση ότι ο άξονας αποτελεί κομβικό σημείο επαφής στην Δυτική Πελοπόννησο, τονίζοντας ότι ερευνά την ολοκλήρωση του φακέλου του έργου ώστε να το παρακολουθεί μαζί με την Κυβέρνηση. 
 Δεν αποκλείεται πάντως μόλις τελεσφορήσουν όλες οι μελέτες που βρίσκονται σε καταληκτικό στάδιο να έχουμε ανακοινώσεις. Θυμίζουμε ότι ο κ. Κουίκ έχει έρθει παλιότερα στην Κυπαρισσία και είχε παραχωρήσει συνέντευξη πριν ακόμα ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική στο ξενοδοχείο Κανελλάκης και μάλιστα τότε είχε δηλώσει γοητευμένος από την μοναδική ομορφιά της αιώνιας πόλης της Κυπαρισσίας. 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages