ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΥΙΚ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ- ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΥΙΚ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ- ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΝ

"H Ανάσταση θα έρθει και για τον τόπο μας" τόνισε σε παρέμβασή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης BEST ο Υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος. Με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο να βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, ο Υπουργός Εργασίας μίλησε γι' αυτό τονίζοντας ότι αποτελεί μια μεταρρύθμιση που θα δώσει πνοή, αναφέρθηκε στην κοινωνική δικαιοσύνη και στην ισονομία που επιχειρεί αυτό να φέρει, ενώ ο κ. Κατρούγκαλος επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία μείωση στις κύριες συντάξεις. Σε ότι αφορά τις βελτιώσεις ο Υπουργός ανέφερε ότι αυτές θα επιχειρηθεί να έρθουν την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή, οπότε και θα συνεχιστεί η συζήτηση, ενώ θα έχουν ως βάση τις ενστάσεις που έχουν καταγραφεί από τους φορείς. "
Θα επιχειρήσουμε ότι το καλύτερο" σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κατρούγκαλος. Παράλληλα απαντώντας για την πορεία της διαπραγμάτευσης ο Υπουργός μιλώντας στο BESTτόνισε ότι η "Ανάσταση θα έρθει και για τον τόπο μας". Ανέφερε ότι η κυβέρνηση έδωσε εξετάσεις και τα αποτελέσματα από την Eurostatγια την πορεία της οικονομίας πέρυσι το επιβεβαιώνουν, εστίασε στο πρωτογενές πλεόνασμα, ενώ σημείωσε σχετικά με τα προληπτικά μέτρα που ζητούνται ότι είναι πέρα από κάθε λογική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages