Η ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΜΕ Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΛΗ ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Η ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΜΕ Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΛΗ ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΤΙ κοινό μπορεί να έχει ένας αυτοδιοικητικός της Τριφυλίας με το μουσικό γίγνεσθαι ανακαλύψαμε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα προκαλώντας μάλιστα θετικά σχόλια καθώς η φωτογραφία έχει άρωμα από το κέντρο της Πελοποννήσου. Η Καλομοίρα Σαράντη, αποτελεί ήδη τον πλέον πασίγνωστο πρόσωπο της Ελληνικής μουσικής σκηνής, επισκέφθηκε πριν λίγες ώρες το Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης. Κοντά της ακούραστος ήταν ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης.
Φυσικά σύμφωνα με τις αναρτήσεις η Καλομοίρα, όσο και ο σύζυγός της ήταν ευδιάθετοι και με χαμόγελο που είναι όλα τα λεφτά, έβγαλαν φωτογραφίες από το Νοσοκομείο. Τις εικόνες ανάρτησε ο συμπατριώτης μας πρώην Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Κουτσούλης, ο οποίος είναι Μαιευτήρας Χειρούργος - Γυναικολόγος στο Νοσοκομείο της Τρίπολης και με διάθεση για χιούμορ έγραψε ... "Και η Καλομοίρα μαζί μας...Memorial γίναμε!" Άντε και να τους φέρει διακοπές στην περιοχή μας...ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages