ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Σημαντικές εξελίξεις υποδομών είναι σε εξέλιξη από την περιφέρεια Πελοποννήσου στην Τριφυλία καθώς ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου υλοποιεί τις υποσχέσεις του για βελτίωση της εικόνας στην περιφέρεια. Πιο αναλυτικά σε εξέλιξη είναι οι οδικές παρεμβάσεις στην περιοχή του εθνικού δρόμου που συνδέει τις 2 πόλεις με την αποκατάσταση ορατότητας του οδικού άξονα Κυπαρισσίας Φιλιατρών. 
Αυτή την εποχή γίνεται διάνοιξη οδοστρώματος στην στροφή πριν τον οικισμό της Τερψιθέας με κατεύθυνση προς την περιοχή των Φιλιατρών. Παρέμβαση γίνεται εξάλλου στον κόμβο της Φαρακλάδας μέχρι την περιοχή της κοινότητας Τερψιθέας ενώ προγραμματίζονται τεχνικά έργα και στην περιοχή Διπόταμα κοντά στο Αγρίλι Φιλιατρών, τα οποία θα παρακολουθεί από κοντά ο κ.Γιώργος Μπακούρος 
ΑΥΤΟΨΙΑ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ-ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ 
ΤΗΝ Παρασκευή πραγματοποιήθηκε αυτοψία μετά την οριοθέτηση της μελέτης ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες ηλεκτροφωτισμού από την περιοχή των σχολείων της Κυπαρισσίας μέχρι και τις εργατικές κατοικίες, έργο ιδιαίτερα σημαντικό καθώς το ζητούσαν καιρό τώρα οι κάτοικοι. Μάλιστα η αυτοψία στην συγκεκριμένη περιοχή έγινε εκτός από τον εκπρόσωπο της περιφέρειας κ. Γιώργο Μπακούρο, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων όπως του κ. Σταύρου Καρτερουλιώτη προϊσταμένου Τεχνικών υπηρεσιών της Περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας, του αναδόχου του έργου κ. Ηλιοπούλου Γιάννη παρουσία του κατοίκου της περιοχής Δημητρακάκη Τάσου. 
Τέλος υπάρχουν θετικά νέα καθώς ολοκληρώθηκε το έργο ηλεκτροφωτισμό του κόμβου από την περιοχή της Ελαίας μέχρι τις Καρυές δηλαδή στα όρια της Μεσσηνίας με την Ηλεία. Στο συγκεκριμένο κόμβο κάθε χρόνο γινόταν πολλά θανατηφόρα ατυχήματα τα τελευταία χρόνια ώστε να αρθεί η επικινδυνότητα του δρόμου. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages