ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΧΑΣΙΣ-ΦΥΤΕΙΕΣ ΜΑΜΟΥΘ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΙΦΥΛΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΧΑΣΙΣ-ΦΥΤΕΙΕΣ ΜΑΜΟΥΘ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

Καίριο πλήγμα στην εμπορία χασίς, κατέφερε με τη συνδρομή του ελικοπτέρου της, η Αστυνομία, ανακαλύπτοντας και ξεριζώνοντας δύο τεράστιες φυτείες κάνναβης, στη Βάλτα της Τριφυλίας! Ύστερα από πληροφόρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και του Τμήματος Γαργαλιάνων, έσπευσαν στην περιοχή, όπου χάρη, για μια ακόμη φορά, στο ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. εντοπιστήκαν οι δύο καλά κρυμμένες χασισοφυτείες! Οι φυτείες, που καλλιεργούντο σε ειδικά διαμορφωμένους και κατάλληλα εκχερσωμένους χώρους, σε αγροτοδασική περιοχή είχαν η μία 1.152 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 2 έως 4 μέτρα περίπου και άλλη 391 δενδρύλλια, το ίδιο μεγάλα, τα οποία αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν. Και στα δύο σημεία, βρέθηκε ο αντίστοιχος αρδευτικός και καλλιεργητικός εξοπλισμός, ο οποίος επίσης κατασχέθηκε, ενώ το Τμήμα Δίωξης, συνεχίζει το προανακριτικό έργο διενεργείται και τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που τις καλλιεργούσαν. ΘΕΡΙΖΕΙ… ΤΟ ΧΑΣΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ! 
Στο μεταξύ, δεν είναι μόνο οι φυτείες, οι οποίες φέτος το καλοκαίρι τελειώνουν… μεμιάς, χάρη στις αστυνομικές έρευνες από αέρος, σημαντικές, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του προβλήματος της εμπορίας και χρήσης ναρκωτικών, είναι οι συχνές έρευνες της Αστυνομίας. Έτσι λοιπόν, κάθε άλλο παρά τυχαίο, είναι το γεγονός ότι σε μια μόνο ημέρα, συνελήφθησαν στη Μεσσηνία, 4 άτομα για χασίς. Συγκεκριμένα, συνελήφθη ένας 37χρονος στη Μάνη, από αστυνομικούς της περιοχής, ο οποίος κατείχε μικροποσότητα χασίς και όπως διαπιστώθηκε ύστερα από έρευνα που έγινε στο σπίτι του, καλλιεργούσε και 4 δενδρύλλια στην αυλή, ύψους από 1,5 έως 2,1 μέτρα, ενώ είχε ακόμη, 144 γραμμάρια και σπόρους κάνναβης. Την ίδια ημέρα αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), συνέλαβαν έναν 32χρονο στην Καρδαμύλη, ο οποίος εκτός από τη μικροποσότητα που είχε πάνω του, είχε άλλα 14,7 γραμμάρια χασίς στο σπίτι του, μια ζυγαριά και τριβείο κάνναβης και έναν 38χρονο στην ίδια περιοχή, ο οποίος σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, είχε μικροποσότητα κάνναβης, τριβείο και σιδερογροθιά. Μια σύλληψη πραγματοποιήθηκε και στην Καλαμάτα, όταν 22χρονος από το Αφγανιστάν, βρέθηκε να κατέχει μικροποσότητα και τσιγαριλίκι χασίς. 
Γεωργία Αναγνωστοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages