ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΖΗΤΑ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΖΗΤΑ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ για την κατάσταση που επικρατεί με αποδέκτη ζητά από την ΔΕΥΑ Τριφυλίας το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος» μεταφέροντας τις διαμαρτυρίες του εμπορικού κόσμου της περιοχής για τις αλλεπάληλες διακοπές στην υδροδότηση της πόλης της Κυπαρισσίας.
 Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις ούτε για προγραμματισμένες διακοπές αλλά και επαρκείς αναφορές για τους εμπόρους και καταναλωτές που υποφέρουν με αποτέλεσμα να έχει αντίκτυπο και στην τουριστική κίνηση της περιοχής. 
 Η επιστολή φέρει την υπογραφή των εκπροσώπων του συλλόγου όπως ο πρόεδρος, Δημήτρης Αβδάλας, και ο Γραμματέας, Δημήτρης Τερζής, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: Το τελευταίο χρονικο διάστημα έχουμε έρθει αντιμέτωποι με αρκετά συχνές διακοπές υδροδότησης στην πόλη της Κυπαρισσίας. Παρακαλούμε όπως:Mας ενημερώσετε εάν οι διακοπές αυτές οφείλονται σε έλλειψη νερού ή σε βλάβες του δικτύου, και κατά πόσο θα συνεχιστούν αυτές. 
Όταν γίνονται διακοπές, επιθυμούμε να ενημερωνόμαστε αυτομάτως ώστε να ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου μας, τα οποία εξαρτώνται άμεσα (εστιατόρια, καφετέριες στεγνωκαθαριστήρια, κ.λ.π.) από τη χρήση νερού. Η ενημέρωση αυτή θα αποτρέψει τυχόν σοβαρές βλάβες σε μηχανήματά τους και φυσικά αποφυγή ταλαιπωρίας των καταναλωτών. Ελπίζουμε σε ενημέρωση και συνεργασία, ώστε να μην βρεθούν συνάδελφοι στη δυσάρεστη θέση να ζητήσουν ποινικές και λοιπές ευθύνες των αρμοδίων της Επιχείρησή σας, καταλήγει η κοινή επιστολή. 
ΓΙΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages