ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ..ΨΩΝΙΑ ΜΕ ΘΙΑΣΟ ΑΠΟ ΦΩΤΟ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ..ΨΩΝΙΑ ΜΕ ΘΙΑΣΟ ΑΠΟ ΦΩΤΟ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA!

Οι… αυθόρμητες φωτογραφίες πολιτικών και… ψώνιων στα social media. Αυτή η μάστιγα… Έχει διαπιστωθεί σε πλείστες περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν, ότι τα social media εξελίχτηκαν σε καθρέφτη της κοινωνίας μας. Καθρέφτη όσων κρύβουμε μέσα μας, και διστάζουμε να ομολογήσουμε ότι κουβαλάμε μαζί μας. 
Δείτε τους πολιτικούς και όσους δεν κρύβουν την επιθυμία τους να ασχοληθούν με τα κοινά, χωρίς φυσικά να έχουν το σθένος να κοιτάξουν τον καθρέφτη του αυτοπροσδιορισμού τους, για να διαπιστώσουν μέχρι πού φτάνει η σκιά τους. Τα social media, κυρίως το Facebook, που είναι μαζικό και… φλύαρο, κατακλύζονται καθημερινά από δήθεν αυθόρμητες φωτογραφίες, οι οποίοι εικονοποιούν απλές στιγμές καθημερινότητες. 
 Στιγμές καθημερινών ανθρώπων. Μόνο που, ακριβώς αυτή η σπουδή ψεύδους, αποκαλύπτει την κενότητα του πρωταγωνιστή. Ένας απλός άνθρωπος, δεν θα αισθανόταν καμία ανάγκη να μοιραστεί τέτοιες στιγμές, ακόμη και με το μικρο-κοινό της εικονικής “φιλίας” των social media. Γιατί θα τη βίωνε τη στιγμή, ως ζώσα πραγματικότητα.
 Αντιθέτως, επιχειρώντας να παρουσιαστούν ως κανονικοί άνθρωποι, πολιτικοί και… ψώνια που ενδιαφέρονται για την πολιτική επιβεβαιώνουν το ακριβώς αντίθετο: Ότι δεν είναι κανονικοί άνθρωποι. Δεν είναι σαν εμάς. Είναι βγαλμένοι από… επιθεώρηση. Και φυσικά πείθουν για το πόσο δήθεν και ψεύτικοι είναι. Στην πράξη λοιπόν, πληρώνοντας αρκετά χρήματα σε εκείνους που παριστάνουν ότι γνωρίζουν πώς να χειρίζονται τα social media, πετυχαίνουν να αυτο-υπονομευθούν. Και να γνωρίσουν το… μαύρο στην κάλπη. Μαζί με τον χλευασμό.
Από το ysterografagr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages