ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΜΑΞΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΜΑΞΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Το πρόβλημα κυκλοφορίας και μετακίνησης στους δρόμους της Κυπαρισσίας είναι, εδώ και χρόνια, γνωστό! Αντί όμως ουσιαστικής, συνολικής και ολοκληρωμένης μελέτης και παρέμβασης, δυστυχώς μόνον πασαλείμματα, μπαλώματα και προχειροδουλειές γίνονται. Οι δρόμοι της Κυπαρισσίας είναι σε κακό χάλι, «βομβαρδισμένο τοπίο», όμως η Δημοτική Αρχή Τριφυλίας ούτε που δείχνει να νοιάζεται και το πρόβλημα διαρκώς εντείνεται. 
Κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης εκφράζουν καθημερινά, σε συζητήσεις την οργή και την αγανάκτησή τους από την επικινδυνότητα των δρόμων, με πολλούς μάλιστα να σκέφτονται το παράδειγμα άλλων που ήδη έχουν καταθέσει αγωγές για τις ζημιές στα οχήματά τους κατά του Δήμου Τριφυλίας. Ακόμη και κάποιοι δρόμοι που σχετικά πρόσφατα ασφαλτοστρώθηκαν και ο κόσμος πίστεψε πως, επιτέλους, δε θα κινδυνεύει καθημερινά περνώντας από αυτούς, ήδη «ξεφτίζουν», αφού δεν είχαν γίνει πριν ρείθρα και φρεάτια. Δρόμοι με λακκούβες και γρανιά, ενώ από αυτούς που πέρασαν δίκτυα αποχέτευσης ή ομβρίων, τα φρεάτια μες στη μέση προεξέχουν, όπως μπροστά στο Τουριστικό Περίπτερο Κυπαρισσίας! 
Οι κάτοικοι της Κυπαρισσίας απαιτούν την ασφαλή διέλευση με τα οχήματα και τα δίκυκλά τους από τους δρόμους της πόλης, όπως και να μην κινδυνεύουν να πάθουν τεράστιες ζημιές τα μεταφορικά τους μέσα. Όμως, παρά τις αγωνιώδεις εκκλήσεις τους, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κάτι ουσιαστικό. Άραγε, δεν αρκούν οι ζημιές οχημάτων και δικύκλων και οι ελαφριοί τραυματισμοί πολιτών εξαιτίας των δρόμων; 
Πρέπει να συμβούν ακόμη χειρότερα για να γίνει ολοκληρωμένη παρέμβαση; «Με πασαλείμματα, μπαλώματα και προχειροδουλειές, δε λύνεται το πρόβλημα!», επισημαίνουν οι κάτοικοι! Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα, για το οποίο και στο facebook του κ. Κατσίβελα έχουν γίνει πολλάκις σχόλια, στο δρόμο από τη στροφή του Αγίου Αντωνίου μέχρι τον παλιό εθνικό δρόμο, πάνω από το Δημαρχείο, θα ρίξουν πίσσα να μη σπάνε τα αυτοκίνητα και κινδυνεύει ο κόσμος.
 Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages