ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-1 (VIDEO) - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-1 (VIDEO)

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι Κυπαρισσία – Απόλλωνας Καλαμάτας σε ένα ματς που είχε φάσεις αλλά δεν ανέδειξε νικητή. Στην επανάληψη ο αγώνας διεξήχθη με έντονη βροχή στον αγωνιστικό χώρο, ενώ η ουσία του αγώνα σημειώθηκε στο τελευταίο 5λεπτό που έγινε η ανατροπή της ισοπαλίας. Ο ΑΟΚ προηγήθηκε στο σκορ, στο 20′, κρατούσε το τρίποντο μέχρι το 90′ αλλά οι «μελανόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο 20′ ο Βατσής με σουτ νίκησε τον Μπαχράμη για το 1-0. 
Στο 90′ ο Κουντάνης από κοντά με σουτ νίκησε τον Αθανασόπουλο που διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Ο ΑΟΚ είχε περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Απόλλωνας στάθηκε τυχερός στο 90 μετά την επαναφορά της μπάλας όπου σημειώθηκε η ισοπαλία.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πλακογιάννης, με βοηθούς την Τσουκάλη και τον Ρέκκα. To παιχνίδι μεταδόθηκε με κύριες φάσεις ζωντανά στον Παλμό 90,5.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αθανασόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Μιτρόφ, Ντιόπ, Αριδάς, Χρονόπουλος, Βατσής, Κωνσταντόπουλος, Μπακόπουλος, Θεοχαρόπουλος.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπαχράμης, Πανταζής, Παπαδέας, Τσουλάκος, Αλεξόπουλος, Μιχαλόπουλος Γκελκέρια, Λαγωνικάκος, Περιβολάρης, Κουντάνης, Μανωλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages