ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΙΤ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΙΤ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΚΡΙΤΙΚΗ για το θέμα των σκουπιδιών εκφράστηκε στο Δ.Σ. Τριφυλίας καθώς ο Δήμος δεν προχώρησε κανένα σχεδιασμό σύμφωνα με τις μειοψηφίες, αναμένοντας τις αποφάσεις τόσο της κυβέρνησης με την περιφέρεια, όσο και την χρηματοδότηση για την επίτευξη του στόχου. 
Την ανάγκη να προχωρήσει το σχέδιο που έχει ψηφιστεί από το Σώμα επισήμαναν δημοτικοί σύμβουλοι, πριν να είναι αργά καθώς τα απορρίμματα της Τριφυλίας αποθηκεύονται στην παλιά χωματερή της Κυπαρισσίας, στο Αλιμάκι που παραμένει ανοιχτή. 
 Ο Δήμαρχος Τριφυλίας τόνισε ότι "η Κυβέρνηση έφτιαξε έναν ΕΣΔΑ με εθνικό σχεδιασμό όπου όλοι οι Δήμοι έπρεπε να εναρμονιστούν, εκφράζοντας τότε τις επιφυλάξεις μας για τις αποφάσεις του κ. Τσιρώνη που ήταν αποφασισμένος να προχωρήσει στην ενοποίηση του ΕΣΔΑ". Τελικά μετά την σύσκεψη στου Μαξίμου πρόσθεσε ότι "από την αποκεντρωμένη διαχείριση η κυβέρνηση το γύρισε, δίνοντας κατεύθυνση για κεντρικές διαχειρίσεις με χρηματοδότηση μόνο προς αυτή την κατεύθυνση", καθώς το θέμα αποτέλεσε σημείο τριβής στο Δημοτικό συμβούλιο από το 2016. Γ.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages