ΟΔΥΝΗΡΗ ΗΤΤΑ 2-0 ΤΟΥ Α.Ο.Κ. ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

ΟΔΥΝΗΡΗ ΗΤΤΑ 2-0 ΤΟΥ Α.Ο.Κ. ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ

Στο τέλος του αγώνα με δύο γκολ ο Εθνικός Μελιγαλά πήρε την νίκη με 2-0 επί της Κυπαρισσίας στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου...Το ματς πήγαινε στην λευκή ισοπαλία αλλά οι γηπεδούχοι είχαν αντίθετη άποψη και πέτυχαν δύο τέρματα στο 90′ και στο 93′, ανεβαίνοντας έτσι στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.Από την άλλη, η Κυπαρισσία, είχε κλασσικές ευκαιρίες για γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κατάφερε να πετύχει ένα τέρμα που το δικαιούτο ενώ συνάμα δεν πήρε ούτε το βαθμό της ισοπαλίας.
ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
Στο 54′ κόρνερ του Κωνσταντόπουλου, κεφαλιά πρώτη του Χρονόπουλου, κεφαλιά δεύτερη του Ντιόπ, η μπάλα άουτ.
Στο 76′ ο Κωνσταντόπουλος έκανε το σουτ, έδιωξε ο Λίβας. Στο 90′ ο Κ. Κανελλόπουλος κέρδισε πέναλτι από τον Μπακόπουλο. Ο Καρατζούλιας δεν αστόχησε από τα 11 βήματα και έκανε το 1-0. Στο 93′ ο Μουρούσιας έκανε την πάσα για τον Χότζα που με πλάσε διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Τσουλάκο.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Λίβας, Μακρής, Π. Κανελλόπουλος, Θανόπουλος, Σαραντόπουλος, Καρατζούλιας, Παπαδόπουλος (46′ Σεμούρι), Λάγιος, Μουρούσιας, Χότζα, Κ. Κανελλόπουλος.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αθανασόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Μιτρόφ, Σπυρόπουλος, Ντιόπ, Κωνσταντόπουλος, Αριδάς, Χρονόπουλος, Βατσής, Θεοχαρόπουλος (66′ λ.τρ. Μουζής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages