ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΣΚΑΦΗ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΜΟΘΥΕΛΛΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΣΚΑΦΗ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΜΟΘΥΕΛΛΑ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ δημιούργησαν οι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης σε περιοχές της Δυτικής Μεσσηνίας, με αποτέλεσμα, σκάφη και βάρκες να βουλιάξουν, να προκληθούν διακοπές ηλεκτροδότησης, να ξεριζωθούν δέντρα και να αποκλειστούν δρόμοι σε ορεινές περιοχές του Νομού μας.
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ
Μεγάλα προβλήματα και στην Μεσσηνία στο δίκτυο ηλεκτροδότησης έχουν προκληθεί από τις πτώσεις δέντρων σε καλώδια της ΔΕΗ λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή. Πολλές περιοχές της Μεσσηνίας βυθίστηκαν στα σκοτάδια κατα την διάρκεια της νύχτας ενώ νέες διακοπές ρεύματος σημειώνονται από το πρωί. Φίλος αναγνώστης από την Χώρα μας είπε ότι υπήρξε ολονύχτια διακοπή ρεύματος, όπως επίσης σε περιοχές της ορεινής Τριφυλίας λόγω πτώσης δέντρων σε στύλους της ΔΕΗ.
ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΒΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙΑ..
Η απελπιστική κατάσταση που επικρατεί στην Τριφυλία είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στο λιμάνι του Μαράθου λόγω των ανέμων που έπνεαν ξεπερνώντας τα 8 μποφώρ, με τους αλιείς να είναι σε απόγνωση. 
Στο αλιευτικό καταφύγιο Κυπαρισσίας βούλιαξαν άλλη μια χρονιά βάρκες αλιέων και μικρά σκάφη ενώ τα πελώρια κύματα έγδαραν μεγάλο μέρος του προσήνεμου μόλου το οποίο έχει καταρρεύσει αφού μόλις πριν λίγα 24ωρα αποκολλήθηκε άλλο ένα μικρό μέρος του κρηπιδώματος.
Στο Λιμενάρι Φιλιατρών τα κύματα έφταναν στις ακτές δημιουργώντας τεράστιους κυματισμούς, ενώ στο Καλονερό, έφτασε μέχρι τις πέργκολες των παραλιακών καταστημάτων της περιοχής. Ο Δήμος αναγκάστηκε στο Μάραθο να καθαρίσει την περιοχή από πτώση δέντρων...
Ευχαριστούμε την Γ. Ασημακοπούλου και τον Πέτρο Π. για την βοήθεια στο ρεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages