ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΜΠ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ- ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΕΡΕΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΜΠ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ- ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΕΡΕΝ

Κάποιοι κάνουν διακοπές και κάποιοι κάνουν προπονήσεις για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους .Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Έτσι ο Αθλητικός σύλλογος Ταεκβοντό Κυπαρισσίας έκανε πράξη το όραμά του, συγκεντρώνοντας τα παγκόσμια αστέρια του Ολυμπιακού αθλήματος στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, ενώ μεγάλη ήταν η συμμετοχή από δεκάδες αθλητικούς συλλόγους της Ελλάδας από την Αθήνα, την Τρίπολη, την Πάτρα, την Μυτιλήνη, από την Θεσσαλονίκη, την Αττική, το Ιόνιο,αλλά και τα νησιά καθώς και από το εξωτερικό με επίλεκτους αθλητές τους που προπονήθηκαν από Ολυμπιονίκες, μαζί με το μήνυμα της ευγενούς άμιλλας που εστάλη από την πόλη.
Μεγάλη επιτυχία για την μικρή αλλά πανέμορφη πόλη της Κυπαρισσίας να γίνεται τέτοιου επιπέδου προπόνηση. Έτσι τα παιδιά καταλαβαίνουν τι χρειάζεται για να γίνουν πρωταθλητές. Μάλιστα αρκετοί αθλητές όχι μόνο από τη Κυπαρισσία αλλά και όλη την Ελλάδα προετοιμάζονται για την νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ μέλη του συλλόγου της πόλης είναι ήδη εντός της Εθνικής ομάδας νέων. 

ΤΡΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ CAMP ΤΟΥ Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Οι προπονητές που διδάσκουν ως τις 2 Αυγούστου στο προπονητικό camp είναι τρεις Ολυμπιονίκες και δυο Παγκόσμιοι πρωταθλητές στο αγωνιστικό Ταεκβοντό. Πρόκειται για τους Jade Jones, Nur Tatar και Bahri Tanrikulu καθώς και οι παγκόσμιοι Paul Green και Mehran  Askari. 
Ο Σύλλογος τίμησε τους Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές παρουσία αρχών και φορέων την Τρίτη στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης. Τιμητικά βραβεία απέδωσαν μεταξύ άλλων ο νέος Δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, ο νέος δημοτικός σύμβουλος από τα Φιλιατρά Άγγελος Κορόβηλας, ο Πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Μεσσηνίας κ. Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, ο Πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Αλεξόπουλος ενώ διαρκής ήταν η αναφορά για την προσφορά του πάνω από 30 χρόνια στο άθλημα του προπονητή μάστερ Παναγιώτη Δικαίου,  ο οποίος συγκινημένος παρουσία των αθλητών και θεατών μίλησε για τους κόπους που παίρνουν καρπούς.
Από την πλευρά του ο νέος Δήμαρχος κ .Λεβεντάκης δήλωσε ότι θα είναι κοντά στο άθλημα και στο σύλλογο εκφράζοντας την πίστη ότι η Τριφυλία δημιουργεί πρωταθλητές με αξιώσεις χάρη στην επιμονή των ατόμων που εργάζονται άοκνα χρόνια τώρα. 
Την τελετή παρακολούθησε μεταξύ άλλων κι εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Τριφυλιακών συλλόγου και μέλη άλλων συλλόγων της περιοχής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages