ΜΕ ΣΤΙΒΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Η ΠΥΛΟΣ, ΑΛΛΑ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΑΡΑΓΕ ΠΟΤΕ; - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

ΜΕ ΣΤΙΒΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Η ΠΥΛΟΣ, ΑΛΛΑ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΑΡΑΓΕ ΠΟΤΕ;

Τις αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις στίβου του Δημοτικού Σταδίου Πύλου παρέδωσε την Κυριακή το απόγευμα ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης. Μετά το πέρας του αγιασμού τιμήθηκαν ο Μεσσήνιος αθλητής στίβου Λούης Τσάτουμας και ο Προπονητής και μέλος του Δ.Σ. του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου Δημήτρης Πουλόπουλος.
 Με τη λήξη της τελετής πραγματοποιήθηκαν γυμναστικές επιδείξεις από τους αθλητές του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου. Στον χαιρετισμό του ο κ. Καφαντάρης μίλησε για την αναγκαιότητα των σωστών υποδομών άθλησης, οι οποίες όλα τα χρόνια της Δημοτικής Αρχής έγιναν πράξη. «Στις προτεραιότητές μας ήταν πάντα ο εκσυγχρονισμός των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου, με όνειρο οι νέοι μας να μπορούν να ευχαριστηθούν τον αθλητισμό στον τόπο τους και να είναι ασφαλείς.» τόνισε ο ίδιος. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Βουλευτή Μεσσηνίας Περικλή Μαντά και των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων Πύλου-Νέστορος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages